Telefon
WhatsApp
‘Zamlar insanımıza alıştıra alıştıra her hafta yapılıyor’

Toplantının başlangıcında 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayan Başkan Mısırlıoğlu “ Demokrasimizin seçilmiş en küçük birimini temsil eden muhtarlar, toplumsal otokontrolün mihenk taşlarıdır. Seçilmiş kişiliği ile köyünde, mahallesinde yaşayan insanların her şeyini bilen muhtarlar, dış menşeli, kötü niyetli insanların, korkulu rüyasıdır.Devlet millet arasındaki resmi yazışmaların köprüsü, köy ve mahalle sorunlarının ikaz lambasıdır.Devlet eli ile fakir fukaranın sırdaşı, kırmadan dökmeden sorunlarının ilacıdır.Sıfatı muhtar olmasına rağmen, ağabeydir, abladır,amcadır, dayıdır, teyzedir, haladır.velhasıl insandır. Sizleri seviyoruz. Özel gününüzü kutluyorum” diye ifade etti.

Başkan Mısırlıoğlu “Afjet Afyon spor’umuzu hafta sonu Adıyaman 1954 futbol takımı karşısında elde ettiği galibiyet, ayrıca Afyon belediye basketbol takımımızı da Büyükçekmece basketbol takımı karşısında elde ettiği farklı galibiyet nedeniyle kutluyorum” dedi.

Başkan Mısırlıoğlu “Türkiye’mizde gün geçmiyor ki zam olmasın. Her gün bir zam haberi ile uyanıyoruz. Zam fırtınası olağan bir durum gibi yansıtılıyor. Zamlar insanımıza alıştıra alıştıra her hafta yapılıyor. Çiftçimizin en büyük gideri akaryakıt dokuz liraya dayandı. Akaryakıt, tohum ve gübre çiftçimizin temel gereksinimleri. Akaryakıta yapılan zam bütün temel girdi fiyatlarını etkiliyor. İnsanlarımız üretemez ve doğduğu topraklarda doyamaz hale geldi. Emeklimizin aldığı maaş eridi. Asgari ücret ile yaşamaya çalışan vatandaşımız kışlık kömür ihtiyacını karşılamak için banka banka kredi alabilmek için geziyor. Ailenin babası aldığı maaşın yetersizliğini ailesine söylenmeye utanır hale geldi. Muhalefetin görevi bunları söylemek. Biz bunları söyleyince dış güçlerin oyuncağı olmakla itham ediliyoruz. Acizliklerini dış güçlere bağlamasınlar. İnsanımız zor durumda, çaresizlik had safhada” dedi.

Akaryakıta gelen zamları eleştiren Başkan Mısırlıoğlu “ Yirmi yıldır bu ülkeyi yöneten iktidarın ülkeyi getirdiği durum ortada. 2003 yılında Elli lira ile 27.32 litre benzin alabilen vatandaşımız bu gün 6.31 litre benzin alabilmekte. Motorin fiyatı benzin fiyatını geçti 8.40 lira. Elli lira ile 6.25 litre motorin alabilen çiftçimiz nasıl üretecek. Tohum fiyatları ve gübre fiyatlarının durumu ortada. Çiftçimizi üretemez hale getirdiler.” dedi.

 

Havuz medyasında yaptığı açıklamalar ile Doğu Perinçek’i eleştiren Başkan Mısırlıoğlu “ Yandaş kanallarda Partimize ve Genel Başkanımıza iftira atan bu şahısın fotoğrafını size göstermek istiyorum. PKK ile kol kola gezen bu şahıs önce aynaya baksın sonra konuşsun. İktidar acizlik içersinde bu şahsa Genel Başkanımızı ve İYİ Partiyi karalama görevi vermiş. Bu tür şarlatanlar aynaya baktığında kendilerini göreceklerdir. Televizyon kanallarında şarlatanlık yapan bu adamı lanetliyorum. Kol kola gezdiğiniz Fetöcüleri, İYİ Parti ile yan yana getirmek en büyük hadsizliktir” dedi.

Başkan Mısırlıoğlu” Acımız taze. Çatağıl köyünde servis aracının kaza yapması sorucu yavrularımızı kaybettik. Basından öğrendik ki ilçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürü görevlerinden alınmışlar. Tek suçlu onlar mı? Asıl suçlu olan Milli Eğitim Müdür hala koltuğunda oturmakta. Milli Eğitim Müdürümüz hiç suçu yokmuş gibi ailelerle yas tutuyor. Sayın Müdürüm bu işin sorumluluğu başta size ait. Derhal görevinizden ayrılmalısınız. Afyon Eğitimine daha fazla zarar vermeyin. Onurlu davranın istifa edin” diye ifade etti.

“22 Ekim Cuma günü saat 19.00 da coşku ile partimizin 4. Yaşını kutlayacağız” diyen Başkan Mısırlıoğlu” Bütün olumsuzlukları bir nebzede olsa unutarak o gün basınımızla ve halkımızla birlikte bu çoksuyu birlikte yaşamak istiyoruz. Partimize katılımların ve rozet takma programın sonrası gerçekleşecek konserimizde Türk Müziğinin usta sesleri Cengiz Kurtoğlu ve Sami Çelik halkımızla birlikte olacak. Tüm Afyonkarahisar halkını bu mutlu günümüzde yanımızda görmek istiyoruz” diyerek basın toplantısını sonlandırdı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!