Telefon
WhatsApp
Yurdunuseven yörük şenliğine katıldı

Yurdunuseven mesajında; "Malazgirt Zaferi ile Anadolu topraklarında başlayan medeniyet yolculuğumuz 3 kıta 7 iklime adaletle hükmeden bir tarihe sahip oluşumuz bizler için bir gurur ve iftihar vesilesidir. Büyük Serdar Ertuğrul Gazi'nin yiğitliği ile milletimizin bir olduğunda, beraber olduğunda, kardeş olduğunda neler başarabileceğinin en somut ve çarpıcı örneğidir. Aradan geçen asırlara rağmen biz ecdadımız ile aynı hedefler uğruna hiç durmadan çalışıyoruz.

Osmanlı'nın kuruluşu ile İstanbul'un fethi arasında olan 1,5 asırlık zaman var iken şuan Cumhuriyetimizin kuruluşunun üzerinden yalnızca bir asır geçti. Ülkemizi trol medyayla kısır gündeme hapsetmek isteyenlere, yaptırım adı altında düşmanlık güdenlere rağmen hiç durmadan tarihimizden, ecdadımızdan aldığımız güçle çalımaya devam ediyoruz. Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye nasihat ederken söylediği gibi ''Geçmişini bilmeyen, geleceğini de bilemez. Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın!'' sözlerinin tarihi ve milli değerlerimizin ne denli önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Bir çok farklı milletin bir arada yaşadığı ve adının Türk Milleti olduğu bu eşsiz topraklarda milletimin arasına fitne ve fesat sokmak isteyenlere de asla fırsat vermeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle böyle güzel etkinliklerin düzenlenmesine vesile olan herkese teşekkür ediyor bir kez daha Ertuğrul Gazi’yi ve devletimizin daim kalmasında emeği geçen tüm ecdadı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum." dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!