Telefon
WhatsApp
“Vesayeti de darbeleri de sizlerin sayesinde ortadan kaldırdı”

Uluçay; " 20 yıldır olduğu gibi bugün de sosyal donatıdan, adalete, alt yapıdan üst yapıya kadar gerek belediyelerimiz, gerek il genel meclisimiz, gerek ise merkezi hükümetimizin destekleri ile siz değerli milletimize hizmet etmeye devam etmektedir. 20 yıl önce Partimize ömür biçenlerin, bugünlerde yine çaresizlikleri akıllarına geldiğinden dolayı olmalı ki akıllarınca yine ömür biçmeye başladıklarını duyuyoruz. 20 yıldır girdiğimiz 15 seçimin her birinin öncesinde ömür biçtiler ama sandığa gömülen yine kendileri oldu. Elhamdülillah ömür biçenlerin hiçbir hayali gerçekleşmedi, yine gerçekleşmeyecek.

Uluçay konuşmasında “80 yılda yapılmayan, yapılamayan bunca sosyal ve idari yatırım sizlerin sayesinde yapılmıştır. Bugün her alanda kadının adı ve imzası varsa AK Parti'nin ve sizlerin gayretleri sayesindedir. İnşa ettiğimiz tüm eserlerimizi kadınlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Gençlerimiz 18 yaşında seçilip hür iradeleri ile Türkiye Büyük millet Meclisi çatısı altında siyaset yapabiliyor ise bu da sizlerin sayesindedir. Sizlerin sayesinde sadece bunlar mı oldu? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dün sizlerden aldığı güçle başörtüsü yasağını kaldırdı. Sizlerin sayesinde darbeleri alt etti. 80 yılda ülkemizi içten içe kemiren adeta bir kanser misali olan vesayet sistemini sizlerin sayesinde ortadan kaldırdı. Ayasofya açıldıysa sizlerin sayesinde açıldı. Yabancı liderlerin karşında el ovuşturan değil, dik duran bir ülke isek bu da sizlerin sayesindedir. Aldığımız alt ve üst yapı yatırımları, çıkarılan yargı paketleri, ülkemiz ve ilimizde vatandaşlarımızın lehine ne yapıldı ise sizlerin sayesindedir. Bu büyük ve güçlü dava hareketi bugün ayakta ise sizlerle birlikte aynı yolu yürüdüğümüz için ayaktadır. Kol kola, el ele, omuz omuza yürüdüğümüz, safları sık tuttuğumuz için ayaktadır.” İfadelerine yer verdi.

“Değil siz, ağababalarınız da gelse zarar veremeyeceksiniz”

“Bugün kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakıp sık olan saflarımızı daha da sıkılaştırma vaktidir” diyen Uluçay şöyle devam etti; Önümüzde çetin bir yol var. Kenetlenirsek, birlik olursak zor, kolay olur. Bizim tek sevdamız var. O da büyük Türkiye. Efendimiz Hz. Muhammed ne diyor hadisinde; Birbirinize sırt çevirmeyiniz. Birbirinize kin tutmayınız. Birbirinizle dostluğunuzu kesmeyiniz. Ey Allah’ın kulları kardeş olunuz. Değerli dava arkadaşlarım karşımızdaki ittifakın derdi ne parlamenter sistem de, ne devlet de, ne de millet değildir. Bunların derdi devlet olsa hainlerle iş tutmaz, derdi hukuk olsa teröriste ağıt yakmazlar. Şehitlerimiz için sesi cılız çıkıp vatan hainleri için bağıran üzülen, liderimizi hadsiz bir şekilde tehdit eden, devlete parmak sallayan kim varsa elbette bedelini ödeyecektir. Sözlerime son verirken; Değil siz Cumhurbaşkanımıza zarar vermek, sizin dışarıdaki kelli felli ağa babalarınız gelse dahil yine gücü yetmeyecektir"dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!