Telefon
WhatsApp
Vatandaşlarımızla her daim birlikteyiz

Motokros Şampiyonası'nın 7-8 Eylül tarihlerinde İtalya'da yapılacak olan 2.turunun Afyonkarahisar'da yapılacağının açıklanmasının ardından söz alan Yurdunuseven; "Afyon bir marka şehir bunu her zaman söylüyoruz. Termali, gastronomi şehri olması...Şimdi de Afyon'u sporda marka bir şehir haline getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk defa bir spor organizasyonuna bir şehir ismi veriliyor. "MXGP OF AFYON".Bu bizim için gerçekten büyük gurur. 6 Aylık çalışmalarımızın, görüşmelerimizin neticesinde nihayet bu mutluluğu vatandaşlarımızla paylaştık.Afyonkarahisar bir spor markası artık. Hem tesislerimiz anlamında hemde hizmet ve kalite anlamında Afyonkarahisar'ımız çok büyük yol katetti. Tüm otellerimiz hem hizmet hem de yemek kalite anlamında kendi alanlarında çok başarılılar. Bugün şehir olarak elde ettiğimiz bu başarıyı yine bu kalitenin mimarı otellerimiz ile birlikte elde ettik. Spor denilince Afyon'da artık sadece futbol değil, motor sporları, kano, atçılık, jokey klüpleri geliyor. İnşallah yakın zamanda tüm spor aktivitelerinin gerçekleşebileceği bir olimpik havuz ve okçuluk klübünü de şehrimize kazandıracağız. Bugüne kadar yaptığımız herşeyi birlik ve beraberlik içinde başardık. Bundan sonra da yine bir ve beraber olursak ortak hedefimizde Afyon olursa daha nice güzel gelişmeleri şehrimize kazandıracağız inşallah."dedi.
Lansman'ın ardından Uydukent Mahallesi'nde Mahalle Kreşi temel atma törenine katılan Yurdunuseven; "Şehrimiz Afyonkarahisar için bir çok proje geliştiriyor ve imkanlar el verdikçe projeleri hızla tamamlıyoruz elhamdülillah. Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'in sağlık çalışanlarımıza sözünü vermiş olduğu Mahalle Kreşleri Projesi'nin ilkinin temelini Uydukent Mahallemizde attık. Sağlık çalışanlarımız ve mahalle sakinlerimiz için hayırlı olsun. dedi.
Temel atma töreninin ardından Emirdağ'da bir dizi ziyaretler düzenleyerek köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Yurdunuseven; "Şehrimizde ihtiyaç olan planladığımız tüm projeleri vatandaşlarımızla görüşerek istişare ediyoruz. Emirdağ'da köy muhtarlarımız ve tatilini memleketinde geçirmek isteyen gurbetçilerimizle bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içinde olursak Afyonkarahisar'ımızda hep beraber kazanacağımızı ve başaracağımızı elhamdülillah biliyoruz. Yine burada bir Muay Thai salonunda sporcu gençlerimizle bir araya geldik. Hepsi şehrimizin yüz akı. Gelecek sezonda şehrimizi temsil edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi.
Son durak olarak Uzun Çarşı'yı ziyaret ederek esnaflarla bir araya gelen Yurdunuseven; "Uzun Çarşı'nın yeni hali Emirdağ'ımıza çok yakıştı. Daha öncede belirttiğim gibi biz bir projeye başlarken vatandaşlarımızla istişare ediyor en güzelini yapmanın gayretinde oluyoruz." dedi.
Emirdağ'da 2 ayrı düğüne de katılan Yurdunuseven, çiftlere iki cihan saadeti diledi. >> Rabia Ekmekçioğlu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!