Telefon
WhatsApp
Vali Yiğitbaşı'ndan Babalar günü ziyareti

Vali Yiğitbaşı ilk olarak Şehit Şehit Şükrü Karadirek’in babası İbrahim Karadirek'i evinde ziyaret etti. Şehit Anne ve babası tarafından karşılanan Vali Yiğitbaşı'nın anlamlı ziyaretinden büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirten Şehit babası İbrahim Karadirek, kendisine en anlamlı babalar günü hediyesi olduğunu söyledi.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Vali Yiğitbaşı ise ; "Şehidimizin bizlere emaneti olan kıymetli babası İbrahim Karadirek’in Babalar Günü’nü kutlar sağlık ve afiyet dolu günler dilerim" dedi.

Vali Yiğitbaşı Şehit Anne ve babasıyla uzun süre sohbet etti. Ziyarette;  Afyonkarahisar Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümlü, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve eşi Emine Kumartaşlı'da hazır bulundu.

Vali Yiğitbaşı daha sonra kızı Muhsine’ ye böbreğini veren babası Süleyman Turgut’u evlerinde ziyaret edip Babalar Gününü kutladı.  Vali Yiğitbaşı; "Rabbim,babalarımızı ve ihtiyacı olana kimsesize kol kanat gererek babalık eden koca yüreklileri başımızdan eksik etmesin" dedi.

Resim

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!