Telefon
WhatsApp
Vali Çiçek ve eşinden Anneler Günü ziyareti

Sandıklı ilçesine giden Vali Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek öncelikle Huzurevi ziyareti gerçekleştirdi. Türkiye’nin ilk termal huzurevi olma özelliğini taşıyan, 2012 yılından bugüne büyüklerimize modern ve konforlu hizmet sunan, Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevi’ni ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek, Huzurevi’nde misafir ettiğimiz büyüklerimizin hal ve hatırlarını sorup, bir istekleri olup olmadığını sordular. Çiçek çifti huzurevinde kalan annelerin de Anneler Günü’nü kutladı, çiçek takdim etti.

Ardından şehit ailesi ziyareti gerçekleştiren Vali Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek, 2018 yılında Batman’da çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Çetin’in kıymetli ailesini evlerinde ziyaret etti. Baba Salih Çetin ve Anne Cennet Çetin ile görüşen Vali Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek, ellerinden geldiğince şehit ailelerinin yanında olmaya çalıştıklarını, bir istekleri, arzuları ve talepleri olduğunda her zaman şehit ailelerinin emrinde olduklarını belirttiler.

Şehidimizin muhterem annesi Cennet Çetin’e çiçek takdim eden Vali Gökmen Çiçek ile eşi Sümeyra Çiçek, anneler Günü’nü kutlayıp hayır duasını aldılar.

Vali Gökmen Çiçek’e ziyaretlerinde Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü ve diğer ilgililer eşlik etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!