Telefon
WhatsApp
Vali Çiçek’ten Jandarma ve Emniyet’e ziyaret

İlk ziyaretini İl Emniyet Müdürlüğüne yapan Vali Gökmen Çiçek, Müdür Ali Temiz karşıladı. Müdürlük birimlerinde incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, görevli emniyet personelinden yapılan iş ve işlemler konusunda bilgiler aldı. Vali Gökmen Çiçek, başarılı ve fedakâr çalışmaları nedeniyle personele teşekkür etti.
Vali Çiçek İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ile de makam odasında bir süre görüştü. Asayiş, trafik, uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere Afyonkarahisar’da güven ve huzur ortamının sağlanması noktasında yürütülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Amansız Mücadele Veriyorlar
Emniyet ekiplerinin çok başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çeken Vali Gökmen Çiçek: “Güven ve asayişi temin etmek için var gücüyle mücadele ederken bir yandan da Afyonkarahisar sınırları içerisinde uyuşturucuya geçit vermeyen, zehir tacirlerine göz açtırmayan, diğer yandan hain terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren emniyet teşkilatımız Afyonkarahisar’da çok başarılı işlere imza atıyor. Bu anlamda vatandaşımızın huzur içinde başını yastığa koyabilmesini temin etmek için çalışan fedakâr tüm emniyet personelimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Ardından İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, asayiş ve huzurun temini noktasında yürütülen çalışmalar konusunda İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yılmaz Kırgel’den bilgiler aldı.

Resim

Üstelendiği Her Görevi Başarıyla Yürütüyor
İl Jandarma Komutanlığının Afyonkarahisar’da çok başarılı işler yaptığına değinen Vali Gökmen Çiçek: “Kırsaldaki gözümüz, asayiş, trafik, uyuşturucu ticareti, terörle mücadele gibi pek çok konuda üzerine aldığı her türlü görevi başarıyla yerine getiren Jandarmamız, Afyonkarahisar’da da sorumluluk üstlendiği her konuda büyük başarılara imza atıyor. Fedakârca ve özveriyle görevlerini yerine getiren tüm Jandarma personelimize çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
Jandarma birimlerinde de incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, yapılan çalışmalara dair bilgiler aldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!