Telefon
WhatsApp
Üstün; Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, mazbatasını aldıktan sonra ESOB hizmet binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ve Oda Başkanları hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra yapılan duanın ardından kurban kesildi. Afyonkarahisar Efeleri’nin folklor gösterisinin ardından Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün yaptığı konuşmada yeni dönemde birçok oda başkanı ve yönetiminin değiştiğini söyledi. Üstün, “Bu dönemde birçok oda başkanı ve yönetimi değişerek görevlerine başladılar. Görevlerine devam eden diğer oda başkanlarımız ve yöneticilerimizle de uzun yıllar çalıştık. Bu yeni dönemde ESOB’a bağlı 37 odamızı güçlü kılmak, 23 bin esnaf ve sanatkârımızı güçlü duruma getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Biz her odamıza eşit mesafede olacağız. Biz ötekileştirmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Biz esnaf ve sanatkârın sorunlarını siyaset adamlarına doğru anlatacağız. Çünkü bizde esnafız ve bu sıkıntıları bizzat yaşayan başkanlar ve yöneticiler olarak konulara hâkimiz. Biz peygamber postunda oturuyoruz. Adaletli olacağız. Hiç kimseye ayrımcılık yapmayacağız. Bugünde, yarında, her daim Allah’ın rahmeti, bereketi ve selamı üzerinize olsun. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

ESOB Başkanı Cengiz Üstün’ün makamda oda başkanları ve birlik yönetim kurulu üyeleriyle günün anısına çektirdiği toplu fotoğrafın ardından katılımcılara öğle yemeği ikramıyla basın toplantısı sona erdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!