Telefon
WhatsApp
Uluslararası halk oyunları festivali

Festivale Bulgaristan, Moldova, Kırgızistan, Bosna Hersek, Kosova, Söke Belediyesi, Giresun Belediyesi, Bursa Namık Kemal Halk Dansları Topluluğu ve Afyonkarahisar Belediyesi Halk Dansları Topluluğu katıldı. Ekipler kendi yörelerine özgü halk oyunlarını Afyonkarahisar halkı için sergiledi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde halk oyunları gösterileri izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Gösterileri ilgiyle izleyen vatandaşlar, muhteşem bir görsel şölen yaşadı. Gecede Afium Alışveriş Merkezi yöneticileri, ekip başlarına çiçek takdim ederek, festivale katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

AFYONKARAHİSAR’DA HALK OYUNLARI RÜZGÂRI

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festival, ikinci gösterisini Zafer Meydanımızda yaptı.  Ekipler kendi ülkelerinin ve yörelerinin oyunlarını giydikleri farklı kıyafetler ile sahneledi. Festivali ilgiyle izleyen Afyonkarahisarlılar, muhteşem bir görsel şölen yaşadı.

Bir bir veya daha fazla kişi ve açık hava görseli olabilir

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner, Süleyman Karakuş ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

“HALK OYUNLARI EKİPLERİMİZİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM”

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Büyük Taarruz ’un 99. Yılını büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını söyledi. Zeybek Başkan; “19. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivalimizi Zafer Meydanımızda hemşehrilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik. Festivalimize katılan Bulgaristan, Moldova, Kırgızistan, Bosna Hersek, Kosova, Söke Belediyesi, Giresun Belediyesi, Bursa Namık Kemal Halk Dansları Topluluğu ve Afyonkarahisar Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’na gönülden teşekkür ediyorum. Kendilerini Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve kalabalık görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!