Telefon
WhatsApp
Türk Eğitim Sen depremzede çocukları unutmadı

Afyonkarahisar halkı deprem sonrası ilimize gelerek yurtlarda kalan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şubesi yöneticileri, Tınaztepe yurdunda kalan depremzede çocuklar için bir eğlence programı düzenledi.

“Sizleri Afyonkarahisar’da her zaman başımızın tacı yapacağız”
Depremzede ailelerimizin her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şubesi Muhtar Demirci, “İlimize hoş geldiniz. Bu akşam sizlere çok eğleneceğiniz belki de şimdiye kadar hiç görmediniz gösteriler sunacağız. Sizleri bir nebze olsun, güldürüp tebessüm ettirebilirsek ne mutlu bizlere. Bizler sizleri Afyonkarahisar’da her zaman başımızın tacı yapacağız. Gerek okullarınızda gerekse buralarda sizler yalnız bırakmayacağız ve sizlere en güzel imkanlarımızı sunacağız. Hepinizi çok seviyoruz” dedi.
Çocuklar gönüllerince eğlendiler
Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen programda animasyon ekiplerinin gösterileri ile depremzede çocuklar hoşca vakit geçirdi. Sihirbazlık gösterileri, Hacivat ile Karagöz oyunları ve müzikli eğlence ile çocuklar doyası eğlendiler. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!