Telefon
WhatsApp
TED Afyon Koleji’nde muhteşem Öğretmenler günü kutlaması

Akrones Termal Otel'de gerçekleştirilen yemekte açılış konuşması TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü Azime Tanrıverdi tarafından yapıldı.

Tanrıverdi, konuşmasında , “ Hepiniz öğretmenler günü yemeğimize hoşgeldiniz. Sizlerle bu gecede bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Aslında hepimizi bir araya getiren temel duygu bir çocuğun hikayesinin kahramanı olabilmek. Kim bilir kaç çocuğun hikayesinin kahramanı olduk birlikte? Ben, siz öğretmen arkadaşlarımızın yol arkadaşlığı için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız ! Bu gecenin organizasyonu için de Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa Enis Arabacı'ya teşekkür ediyorum. “ dedi.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Programda söz alan Park Hayat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı da bir konuşma yaptı.

Konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti ve TED Kolejinin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜK‘ün sözünü hatırlattı: “ Öğretmenler , Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür nesiller ister, sizlerin de bu doğrultuda geleceğe yön verecek nesiller yetiştireceğinize güvenimiz tamdır. Türkiye’nin eğitimine yön veren en köklü sivil toplum kuruluşu ve eğitimin lideri Türk Eğitim Derneği’nin siz güzide öğretmenlerinin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum . Güçlü eğitim kadrosu ve artan öğrenci sayısıyla Afyon'un eğitimine de katkı sağlamaya devam ediyoruz. Çok kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. ” dedi .

Gece canlı müzik eşliğinde, coşkulu bir eğlenceyle devam etti.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, müzik enstrümanı çalan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, müzik enstrümanı çalan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!