Telefon
WhatsApp
Taytak, “Elbette Cumhurbaşkanımızın elini tutacağız”

Ramazan Ayı boyunca ilçelerde vatandaşlarla iftarda buluşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın son durağı Sandıklı İlçesi oldu. İftar öncesi esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Taytak’a iftar buluşmasında da Sandıklıların ilgisi yoğun oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, iftar buluşmalarındaki son durağı Sandıklı ilçesi oldu. İftar öncesi ilçe de bulunan esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret eden Milletvekili Taytak, talep ve istekleri dinledi. Sandıklı halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde vatandaşlar, “Sizin sayenizde hükümetimiz duruyor. Dik durduğunuz için yanınızdayız. Siz olmazsanız biz olmazdık zaten. Bunu bu şekilde Sayın Genel Başkan Devlet Beye iletirseniz seviniriz. 2023 seçimlerinde desteğimiz MHP’yedir” dediler. Milletvekili Taytak ise, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarını Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, genel seçimlerde ise oyunu MHP’ye vermelerini istedi.

Taytak, iftar yemeğinde Sandıklı’lar ile bir araya geldi

Esnaf ziyaretinin ardından ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Başkan Yardımcıları Ahmet Kahveci ve Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, MHP Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer ve yönetimi, bölge belediye ve ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Taytak,“Sandıklıların yoğun ilgisine teşekkür ediyorum”

Sandıklı halkının hem Ramazan ayını hemde Ramazan bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Milletvekili Taytak, “İftar yemeğimize katılan tüm Sandıklılı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, tüm hemşehrilerimizin Ramazan bayramını da en içten dileklerimle kutluyorum. Sandıklılı hemşehrilerimize iftar yemeğimize yoğun ilgi gösterdiği için öncelikle teşekkür ediyorum”

Taytak, “Elbette Cumhurbaşkanımızın elini tutacağız”

Cumhur İttifakı’ndan rahatsız olanlara seslenen Milletvekili Taytak, “15 Temmuz akşamında hain FETÖ darbesinden sonra AK Partili ve MHP’li kardeşlerimiz ile Cumhur İttifakını oluşturduk. Cumhur İttifakı ruhu daha sonra el ele, omuz omuza vererek ülkemizin bekası için bir araya geldik. Bize zaman zaman niye böyle yaptınız, daha öne böyle değildiniz diye sordular. Ne yapalım. Amerikanın o zamanki Obama’nın elini mi tutalım, Trump’ın elini mi tutalım, şimdiki Biden’in elinimi tutalım, Selahattin Demirtaş’ın elinimi tutalım. Yerli ve milli bu memleketin evladı Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan Beyin elinimi tutalım dedik, elbette Cumhurbaşkanımızın elini tutacağız. O günden bugüne iki liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan Bey bu ülke için FETÖ ile mücadelede, terör ile mücadelede, uluslar arası ilişkilerde hep birlikte olduk, olmaya da devam edeceğiz”

Taytak, “2023 seçimlerinde yine zaferle ayrılacağız”

 2023 yılındaki seçimlerden yine zaferle ayrılacaklarını vurgulayan Taytak, “2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı yine zaferle ayrılacaktır. Lider ülke Türkiye sevdasını hep birlikte yaşayacağız. Bu dönemde sizlerden isteğim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakının adı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye oyumuzu vereceğiz. Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermenizi istiyorum. MHP ve AK Parti milletvekilleri olarak çok sayıda meclise girecekler, Cumhurbaşkanımız ile beraber omuz omuza sırt sırta bu ülkenin birliği, bütünlüğü, kardeşliği için çaba göstereceğiz”

Taytak, “6 + 1= 7’li masadaki büyük fotoğrafa bakın”

6’lı masaya iyi bakmalarını da isteyen Taytak, “Cumhur İttifakının karşısında Zillet İttifakı var. 6 tanesi masanın üstünde bir tanesi de yani HDP aşağı da oldu yedi. Arkadaşlar bu masaya iyi bakın. Bunların söylemlerinde vatan, millet yok. Bunlar ülkemizi dışarıdan yönetmek istiyorlar. Büyük fotoğrafa bakın. Bunlar dışarıdan Avrupa normları ile yönetmek istiyorlar. Biz Müslüman olarak yaşıyoruz. Müslüman Türk gibi öleceğiz. O sebepten dolayı sizden ricamız önümüzdeki 2023 yılında FETÖ’ye müsaade etmemek için, Apo'ya müsaade etmemek için dünyanın hiçbir gücüne eğilmemek için bu Cumhur ittifakına desteklerinizi vereceksiniz İnşallah” dedi. İftar yemeğinde konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve MHP Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer ise iftar yemeğine katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Çöl, “Cumhur İttifakı ruhu ile ülkemizi hizmet etmeye devam edeceğiz”

Milletvekili Taytak’a vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Sayın Vekilimize ilçemize geldiği için çok teşekkür ediyorum. Bu ülkeyi hep beraber hizmet etmek hepimizin boynunun borcudur. Bu zor günleri başta Sayın Cumhurbaşkanımızı, ciddi bir şekilde destekleyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin destekleri ile 2023 yılında yine zaferle ayrılacağız. Cumhur İttifakı ruhu ile ülkemizi hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!