Telefon
WhatsApp
Süleyman Demirel Fen Lisesi’nden  İzmir ve İstanbul’a eğitim gezisi

Afyonkarahisar merkezde eğitim veren Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen  Lisesi, öğrencilerinin Meslek tanıtımı Motivasyon ve Kariyer Günleri Kapsamında  üniversiteleri tanımaları amacıyla gezi programları düzenlediler.

Bu kapsamda Lise son sınıf öğrencilerimize başlangıç olarak 12 Ocak 2022 Çarşamba günü İzmir Yaşar Üniversitesi ve 14 Ocak 2022 Cuma günü İstanbul Okan Üniversitesine gezi programı yapıldı.

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Öğrencilerin Üniversiteleri yakından tanıma fırsatı bulmaları açısından eğitim gezisine katılan öğrenciler, üniversitede eğitim gören öğrencilerle de görüşerek sosyal faaliyetler hakkında bilgi alırken, üniversiteden memnun ve mutlu bir şekilde ayrıldı.

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri motive etmek amacıyla düzenlenen gezide, öğrenciler üniversitenin Tıp fakültesi, Mühendislik Fakültesi  ile üniversiteye ait sosyal alan ve diğer bölümleri gezdiler. Bazı sınıflardaki derslere giren öğrenciler, sosyal etkinliklere de katıldılar.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Okul Müdürü Turgay Bingül “Öğrencilerimizin sınavlara hazırlandığı şu günlerde üniversite ortamı görmelerinin öğrenci motivasyonlarını yükseltmek için önemli olduğu düşünülerek gezi planlaması yapılmıştır. Öncelikle öğrencilerimizin Tıp Fakültesi görmek istemeleri nedeniyle Tıp fakültesi ziyareti yapılmış olup akabinde Mühendislik fakülteleri de yerinde görülmüştür. Gerçekleştirdiğimiz gezi ile öğrencilerimiz, akademik personellerden çeşitli bilgiler almışlar, merak ettikleri birçok sorulara cevap bulmuşlardır. Öğrenciler, okumak istedikleri bölümleri de gözlemleme imkânı bulmuşlardır.” dedi..

Afyon Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerimiz boş kalan zamanlarda ise İzmir’de Alsancak Meydanı ve Kemeraltı tarihi çarşısını , İstanbul’da ise Ayasofya Camii ve Sultanahmet Camii ile tarihi yarımadayı ziyaret ettiler.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!