Telefon
WhatsApp
Şifa veren ellere vefa gösterelim

İlk olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesini ziyaret eden Kadın Meclisi üyeleri, hastane yönetimi ve sağlık personelleri ile görüşerek gönüllerini aldılar.
Daha sonra Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesini ziyaret eden Meclis üyeleri Rektör Prof.Dr. Nurullah Okumuş başta olmak üzere tüm hastane yönetimini, doktorları ve sağlık çalışanlarını teker teker ziyaret ettiler.
Sağlık çalışanlarına ikramlarda bulunan Kadın Meclisi üyeleri, sağlık çalışanlarına karşı yapılan şiddeti kınadıklarını belirterek, her daim onların yanlarında olduklarını söylediler.
Daha sonra Park Hayat Hastanesi ve Fertillife Afyon Hastanesini ziyaret eden Kadın Meclisi üyeleri sağlık çalışanlarına çeşitli ikramlarda bulunarak sorunlarını dinlediler.
Ziyaretler sonunda bir açıklama yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde şehirdeki tek hematoloji hekimi olan Doç. Dr. Mehmet Özen’e yapılan tehdidi kınadı.

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, eşarp ve iç mekan görseli olabilir
Kuzu, “Sağlık çalışanlarına yapılan şiddetin gün geçtikçe arttığını görüyoruz. Maalesef Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde tek olan hematoloji bölümünün kapanmaması ve ilimizde kalması için ikna edilen hematoloji hekimi Doç. Dr. Mehmet Özen’e yapılan çirkin saldırı kabul edilebilir bir durum asla değildir. Bir kişinin yaptığı bu hareket tüm Afyonkarahisar’lılara mal edilmemelidir. Saldırılı kınıyoruz. Tehdit eden kişinin gereken cezayı da almasını gönülden istiyoruz. Tüm sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.
Pandemi döneminde fedakarca çalışan, ailelerinden bile uzak kalan ve canlarını tehlike altına sokan sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Şifa veren ellere vefa göstermeliyiz ”dedi. >> Serap Keskin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!