Telefon
WhatsApp
Şehit Oymak’ın Babasından Prof. Dr. Okumuş’a ziyaret

Zafer Sağlık Külliyesi A Blokta 2018’de açılışı yapılan ve şu an F Blokta hizmet vermeye devam eden Erkmen TOKİ Nurullah Oymak İlkokulu Hastane Sınıfında yürütülen çalışmalardan dolayı AFSÜ personeline teşekkür eden Sabri Oymak, şehit oğlunun isminin hastanedeki çocuklara hizmet edilen bir sınıfta yaşatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaretinden dolayı Sabri Oymak’a teşekkür eden Prof. Dr. Okumuş ise şöyle konuştu: “Mukaddes değerlerimiz uğruna canını feda eden şehitlerimizin hakları hiçbir zaman tam anlamıyla ödenemez. Onlara şükran borcumuzu bizlere emanetleri olan ailelerine sahip çıkıp destek olarak göstermeye çalışıyoruz. AFSÜ’de şehitlerimizin yakınlarına gereken ilgiyi ve desteği göstermek, onlara en iyi şartlarda sağlık hizmeti sunmak görevimizdir.
Hastanemizin uzun süreli misafiri olan çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarına destek için oluşturulmuş sınıfın, şehidimiz Nurullah Oymak’ın ismini taşımasından gurur duyuyoruz. Sınıfımız, pandemi dolayısıyla eğitimde kesinti yaşansa da şehidimizin ismine layık şekilde çocuklarımıza hizmet vermeye devam edecektir inşallah.” ded. ( İsa Kuş )

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!