Telefon
WhatsApp
Sağlık çalışanlarımızın yanındayız

Sağlıkta şiddet vakalarının gün geçtikçe arttığını, sağlık çalışanlarının bir yandan pandemi ile mücadele ederken bir yandan da kendi yaşamlarını savunmaya çalıştıklarını söyleyen Canser Kuzu, ilimizin tek hematoloji hekiminin istifasına kadar giden süreçten dolayı çok üzgün olduğunu söyledi.

Sağlıkta şiddetin sona ermesi adına yapılacak her türlü çalışmada ve projede en önde yer alacaklarını söyleyen Kuzu; "Sağlık çalışanlarına sevgi ve saygı seferberliği” ne desteğimiz sınırsızdır. Tüm sağlık çalışanlarımızın  Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak yanında olduğumuzu göstereceğiz.

Şifa veren ellere vefa düşüncesiyle, sağlık çalışanlarımızın da öncelikle insan, aynı zamanda anne, baba, kardeş olduğunu göz önüne alarak, aldıkları eğitim ve ilmi veriler ışığında mesleğin gereklerini yerine getiren insanlar oldukları, hastalarımıza her durumda şifa vermeye çalıştıkları ve salgın döneminde bunu cansiperane bir şekilde gösterdikleri gerçeğiyle,  “Sağlık Çalışanlarımıza sevgi ve saygı seferberliği”ne her kesimden destek bekliyoruz" dedi.

Haydi Afyonkarahisar!  Bütün Türkiye’ye örnek olalım.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!