Telefon
WhatsApp
Saadet Partisinde Yeni Üye Buluşması

İl Başkanı Karataş konuşmasında şunları ifade etti; “Çalışmalarımızı Rikkatle ve Dikkatle Sürdürüyoruz. Seçimlere hızla yaklaşıyoruz. Artık seçim sath-ı mailine girildi. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin ve Afyonkarahisar’ımızın problemlerini hep birlikte çözüme kavuşturmak için hem seçimlere hem de iktidara hazırlık çalışmalarımızı 7/24 dikkatle sürdürüyoruz.
Şehrimizde üretime ve istihdama dönük yatırıma ihtiyaç var!
Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte İlçe, Belde, Köy ve Mahalle çalışmalarımızı disiplinli ve planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşımızın derdini dinliyor, esnafımızın adeta sinek avladığına üzülerek şahit oluyoruz.
Böylesi bir ortamda şehrimizin problemlerinin de giderek arttığını gözlemliyoruz. İktidarın şehrimizde vatandaşımızın cebine hitap etmeyen, günü geçirmeye ve reklama dönük yatırımlarıyla karşı karşıya kalıyoruz.
Biz istiyoruz ki üretime dönük, vatandaşımıza istihdam sağlayan, işsiz gençlerimize iş sahası olacak, şehrimizin her alanda potansiyelini ortaya çıkaracak yatırımlar yapılsın ancak aynı hassasiyeti iktidar cephesinden göremiyoruz aksine geçtiğimiz yıllarda şehrimizde istihdama dönük fabrikaların satıldığına bile şahit olduk malesef.
İktidar, Vatandaşın Duygularıyla Oynuyor
Hayat pahalılığının oluşturduğu sıkıntıları gideremeyen ve memnuniyetsizliği onaramayan iktidar, kaybetme korkusuyla tüm kartlarını masaya sürüyor.
Adeta, bölümü bitirmek için tüm tuşlara basan bilgisayar oyuncusu gibi davranmaya başladılar.
Ne var ki iktidarın vatandaşa verdiği müjdeler, bu hayat pahalılığının yanında birer köpükten farksız… Sözde "en büyük müjde" olarak takdim edilenlerin bile ancak etkisi birkaç hafta sürüyor.
Asgari ücret zammı, ek gösterge, EYT düzenlemesi derken, yakın zamanda açıklanan TOKİ kampanyası; iktidarın, kendisinden hızla uzaklaşan seçmene yaptığı son girişimlerinden biri oldu.
Sayın Erdoğan, dar gelirlilerin ev sahibi olma umudunu seçim malzemesi olarak kullanmakta kararlı...
Daha da açık bir ifadeyle; insanımızın umutlarıyla ve duygularıyla oynuyor adeta.
Konut gündeme gelmişken, bu sefer 500 bin konut müjdesi veren Cumhurbaşkanı, acaba 2019 yılında müjdesini verdikleri 100 bin konutun akıbetinden haberdar mı?
Biz söyleyelim, 2019’da benzer cümlelerle duyurulan 100 bin konut projesi temel aşamasından öteye geçemedi. Vatandaşımızın ev sahibi olma hayalleri, gölete dönüştü.
Ve maalesef, Aksaray’da gölete dönüşen bu temellerden biri 16 yaşındaki bir yavrumuzun ölümüne sebep oldu. Bir gerçeği ortaya koymak için bu örneği veriyorum.
TOKİ, vatandaşın umutları üzerine inşa edeceği bu 500 bin konuta başlamadan önce acaba 2019’daki, hatta 2018 ve 2020’de kuraya açtığı projeleri bitirebilecek mi?”dedi.
GİK Üyesi Ali Hazer ise şunları ifade etti; “Bu Topraklarda Adaleti Hakim Kılacağız. Biz ülkemizde adil bir siyasi anlayışın ve toplumsal iklimin hakim olması için gayret gösteriyoruz.
Biz Saadet Partisi olarak; Vatandaşına tepeden bakan, insanının dertlerine kulak tıkayan bu anlayışa son vereceğiz. Toplumsal kutuplaşmaya da bu kutuplaşmayı körükleyerek ayakta kalmaya çalışan zihniyetlere de bir son vereceğiz. Bu topraklarda herkes için adaleti hakim kılacak, hukukun üstünlüğünü tesis edeceğiz. Saadet iktidarında vatandaşlarımız devletin soğuk yüzünü değil, çatık kaşını değil, her konuda sosyal devletin mütebessim yüzünü görecek, şefkatini her daim yanında hissedecek. En başta enflasyonu kontrol altına alacak, kötü ekonomik gidişata dur diyeceğiz. Şahsiyetli dış politikadan ise asla taviz vermeyeceğiz.”dedi. Toplantı partiye Yeni Üye olanlara Üye Katılım Belgesi takdim edilmesiyle sona erdi. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!