Telefon
WhatsApp
Özür mektubuyla yolcu ücretini ödedi

Okula giderken bindiği minibüse para vermeyen ve bunun nedenini de mektubunda parası olmadığı için veremediğini açıklayan öğrenci; son bindiği Özdilek minibüsüne bir not ile para bıraktı.

Öğrenci defter sayfasına yazılmış notunda; "Okula gidiyordun. Bir süre para veremedim.Yaklaşık 6 kere, onunda parasını veriyorum, Özür dilerim" diyerek not kağıdı ve 35 lirayı minibüse bırakıp endi.

Öğrencinin kim olduğu bilinmezken, minibüs durağı şoförleri, öğrenciye bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ettiler.

Ayrıca Özdilek minibüs durağındaki tüm şoför esnafının bir çok öğrenciye bu konuda yardımcı olduğu ve bir çoğundan para almadıkları gibi parası eksik olanları dahi yolcu olarak aldıkları öğrenildi.

Durumu sosyal medyada paylaşan minibüs esnaflarına; öğrencilere verdikleri destekten, para ve notu bırakan öğrenciye ise duyarlı davranışından dolayı yüzlerce tebrik ve teşekkür mesajı atıldı.  Vatandaşlar; " Sadece öğrencimize değil , durumu bilip de öğrencimizi küçük düşürmeyen şoför kardeşlere de teşekkürler" dediller.

>> Kadınana Haber: İsa Kuş

Bir 1 kişi görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!