Telefon
WhatsApp
Özkaya; 'Laf değil, icraat yapıyoruz'

İlk olarak Bolvadin Dişli ve Özburun beldelerini ziyaret ederek, Belediye Başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Özkaya’ya ilgi yoğun oldu. Dişli Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Topçu, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve teşkilat mensupları ile birlikte inceleyen Milletvekili Özkaya, “Dişli Beldemiz de gayretli çalışmaları ile büyük bir değişimi gerçekleştiren Belediye Başkanımız Süreyya beye bu yatırımları halkımızla buluşturduğu için teşekkür ediyoruz” dedi.
Dişli’de istihdama önemli katkı sunacak Tekstil Fabrikası inşaatını da inceleyen Milletvekili Özkaya, Başkan Güvenir’i tebrik etti. Belediyelerle ilgili her türlü talebi karşılamak için Ankara’da önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Milletvekili Özkaya, “Halkımızı yakından ilgilendiren, Belediyelerimizin çalışmalarına destek olmak için, Belediye Başkanlarımıza desteğe hazırız.” dedi.
Dişli’deki ziyaretlerinin ardından Bolvadin’in Özburun Beldesine geçen Milletvekili Özkaya, burada Belediye Başkanı Şahin Şener ile belediye çalışmaları ile alakalı bir görüşme gerçekleştirdi.
Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Özkaya, “Halkımız için var gücümüzle çalışıyoruz. AK Parti olarak, Teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle, Belediyelerimizde hep birlikte, halkımızın faydasın katkı sunan çalışmaları gayretle hayata geçiriyoruz. Laf değil, icraat yapıyoruz” dedi. Daha Sonra Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı Makamında ziyaret eden Milletvekili Özkaya, Bolvadin İlçe Başkanı, Teşkilat Mensupları ve Belediye Başkanı ile birlikte Bolvadin Merkez’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Uluçay’a Taziye Ziyareti
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Şuhut’lu hayırsever iş adamı Recep Uluçay’ın ailesine AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Şuhut AK Parti İlçe Başkanı Ali Diren, Belediye Başkanı Rece Bozkurt ve teşkilat mensupları ile taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Özkaya, taziye sonrasında Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamında ziyaret etti. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’tan belediye çalışmaları ile alakalı bilgiler alan Milletvekili Özkaya, daha sonra Şuhut’ta İl Gençlik Kolları tarafından düzenlene Mahalle Bizim, Gençlik Bizim isimli etkinlik ile Şuhut Gençlik Kolları ile bir araya geldi.
Esnafımızın Emrindeyiz

Ziyaretlerinin 2. Gününde Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile birlikte Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek devam eden Milletvekili Özkaya, burada itfaiyecilerin itfaiye haftasını tebrik etti.
Merkeze bağlı Gebeceler Belediyesini ve vatandaşları da ziyaret Milletvekili Özkaya, burada Belediye çalışmaları ile alakalı Belediye Başkanı Hüseyin Toğulluk’tan bilgiler aldı.
Milletvekili Özkaya, Gazlıgöl Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, Esnaflara hayırlı bereketli işler diledi. “Esnafımızın her zaman yanındayız. Onların emrine amadeyiz. Esnafımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” diye konuşan Milletvekili Özkaya, ziyaretlerini burada sonlandırdı. >> Serap Keskin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!