Telefon
WhatsApp
Özel Ülkü Bakım Merkezi'ne Bakan Yanık'tan plaket

10-13 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen ‘’Engelsiz Farket, Engelsiz Keşfet’’ etkinliğinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından Ülkü Bakım Merkezi kurucusu Serkan Ülkü’ye plaket takdim edildi.

MÜSİAD Genel Merkezinde Engelliler Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın ve MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın katılımıyla "Engelsiz Fark Et, Engelsiz Keşfet" etkinliği gerçekleştirildi. Bakım altında olan engelli bireyler tarafından yetenek gösterileri sunuldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Afyonkarahisar İl Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren Özel Ülkü Bakım Merkezinde; engelli ve yaşlı misafirlerin rahat etmeleri, uluslararası kalite ölçütlerine uygun bakım hizmeti almalarını sağlamak ve kurumsal alt yapıyı güçlendirmek amacıyla tüm bilgi ve birikim adeta seferber ediliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından plaketle ödüllendirilen Özel Ülkü Bakım Merkezi kurucusu Serkan Ülkü; "Engellerin ortadan kaldırıldığı bu özel günde bulunmaktan onur ve gurur duyduk. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Sağlık Sektör Kurulu Başkanı Hüseyin Sarpkaya başta olmak üzere engelli bireyleri topluma kazandırmak adına faaliyetlerde bulunan ve bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. "dedi.  >> Haber: İsa Kuş

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!