Telefon
WhatsApp
Özel öğrencilerde mezuniyet sevinci

2016 yılından bu yana liseyi bitiren çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyen Afyonkarahisar Ağır Düzeyde Zihinsel Engelliler Yardım Derneği yönetimi bu yıl da güzel bir etkinliğe imza atarak, hem unutulmaz bir gün geçirdiler hem de engelli çocuklarla hoşça vakit geçirdiler.

Mezuniyet töreni sonrasında bir açıklama yapan Dernek Başkanı Hatice Özkan; "Bu anlamlı ve güzel günümüzde çocuklarımız lise mezunu oldular. Lise mezunu olan bu çocuklarımız bundan sonra ne yapacak, asıl aileler şimdi ne yapacak.  Allah çocuklara sağlık ailelerine de güç kuvvet versin. Bu mutlu günlerinde çocuklarımızı yalnız bırakmadık ve onları hiç bir zaman yalnız bırakmayacağız. 1989 yılından bu yana zihinsel engelli bireylerimize yönelik gece gündüz demeden çalışıyoruz. Rabbim sağlık, güç verdiği sürece de hizmetlerinde ve yanlarında olacağız. Bizlere her türlü desteği veren okul müdürümüz Sayın Basri İşlek'e ve yönetim kurulu üyelerime ve başkan yardımcım Sema Hazer'e bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum."dedi.

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, eşarp ve şunu diyen bir yazı 'AFYONKARAHİSAR ZAFER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU (III. KADEME)' görseli olabilir

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!