Telefon
WhatsApp
Özel bireylerimize asker eğlencesi

Afyonkarahisar Belediyesi ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanı Kaan Diler, Engelliler Meclis Başkanı Faruk Özkara, özel bireylerimizin aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“ASLA YALNIZ DEĞİLSİNİZ”
Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, engelli kardeşlerimizin mutluluğuna ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başkanımız, “Biz kendimizi sizlerden farklı görmüyoruz. Yarın ne olacağımızı Allah’tan başka kimse bilemez. Belediye Başkanınız olarak sizlerin her türlü istek ve talebinizde yanınızdayım. Asla yalnız değilsiniz” diye konuştu.
Zafer Meydanı’nda düzenlenen programda özel bireylerimizin mutluluğu ise görülmeye değerdi. Belediye Halk Oyunları ekiplerinin sahne aldığı programda kardeşlerimiz Afyonkarahisar’ın yöresel halk oyunlarını oynadılar. Programda özel bireylerimize protokol tarafından tek tek asker kınası yakıldı. Ardından aileleriyle sahneye çıkan özel bireyler oyun havalarıyla gönüllerince eğlendi. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!