Telefon
WhatsApp
Oyuncak dolu kamyonlar çocuklar için uğurlandı

Ege Tiyatrolar Birliği ile işbirliği içinde yürütülen kampanya ile Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki yıkıcı depremin ardından bölgedeki çocukların sosyal hayata yeniden alışmaya başlaması ve travmadan uzaklaşması için yapılan oyuncak kampanyası yoğun ilgi gördü. Çocuklar için kırtasiye malzemeleri, çikolata, kek, meyve suyu gibi ürünlerin de yüklendiği 2 kamyon, Belediye Şehir Tiyatromuz hizmet binasından yola çıktı.
İlk durakları Hatay İskenderun olan Belediye Şehir Tiyatrosu ekibi tüm afetzede çocuklara ulaşarak, kişisel ve psikolojik gelişimi desteleyecek aktiviteler yapacak. Ayrıca toplanan yardımlar da çocuklarımıza ve ailelerine teslim edilecek.

İLK DURAK HATAY İSKENDERUN
Kent kent dolaşıp çadır/ konteyner kentlere gidecek ekibimiz çocuklarla buluşmaya başladı. İskenderun’da olan ekibimiz oyuncakları dağıttı, resimler kuklalar yaparak oyunlar oynadı. Mini tiyatro gösterilerinin de yapıldığı program dâhilinde çadırlarda ya da konteynerler de yaşayan tüm çocuklara moral olunuyor. Ekibimiz Hatay ardından Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis’te oyuncakları hediye ederek, çeşitli etkinlikler yapacak. >> Rabia Ekmekçioğlu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!