Telefon
WhatsApp
Öğretmenler gününe özel konser

Belediye, gelecek nesillerin yetişmesine katkı sunan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü özel bir konserle kutladı. Solistler Nuri Elçi, Hanife Günay ve Elif Geçe tarafından verilen konserde öğretmenler gönüllerince eğlendi. Mesleğini özveriyle yerine getiren öğretmenleri onurlandırmak amacıyla her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe ilgi oldukça yoğundu. Özel konserde Kürşat Bertuğ Arıcan’ın şefliğini yaptığı Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu sevilen şarkıları öğretmenler için seslendirdi.
İki bolümden oluşan özel konserde Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu Müzik Öğretmeni Hasan Aymergen ve Şükrü Karadirek Ortaokulu Müzik Öğretmeni Emel Aksu tarafından da solo performanslar sunuldu. Seçkin eserler ve unutulmaz parçalar seslendiren öğretmenler katılımcılar tarafından tam not aldı.
Konser ardından Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Müzik Grubuna çiçek ve hediye takdiminde bulundu.
Öğretmenler ise etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye tarafından düzenlenen konser nedeni ile Başkan Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkür etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!