Telefon
WhatsApp
Öğrencilere anlamlı karne hediyesi

“ Bir fidan bir çocuk aynı şeydir.İkiside ilgi ve şefkatle büyüyüp meyve vermek İçin yaşamaktadır “sözü doğrultusunda hareket ettiklerini belirten sınıf temsilci velisi Pınar Kabadayı, Sınıfça yaptıkları bu anlamlı etkinlik için şöyle bilgi verdi: “Hem pandemiden dolayı hem de günümüz şartlarından dolayı doğadan uzak kalan öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için çocuklarımıza  karne dağıtımında çam fidanı hediye  edebilmek için okul idarecilerimiz ve sınıf öğretmenimizle birlikte hareket ederek böyle bir karar aldık.

Bu kararı alırken ortak amacımız ; Çocuklarımıza bireysel hediye vermekten öte verdiğimiz hediye ile hem kendine hem çevresine katkı sunabilecek birşey olsun istedik. Ortak karar Çam Fidanı olarak belirlendi. Böylelikle hem çocuklarımızın kendilerinidoğaya daha yakın olmalarını hissettirmek  hem de bir fidan yetiştirme mutluluğunu yaşatmaktı.

  Bu süreçte fikirlerimizin eyleme dönüşmesine katkı sağlayan başta okul müdürümüz Eralp Ekrem Geçe Beyefendi’ye ; sınıf öğretmenimiz Fatih Çelik’e ; çamların orman müdürlüğümüzden temini Noktasında yardımcı olan velimiz Mustafa Arslan Bey ‘ e ; Orman Müdürlüğümüze; her zaman birlikte Hareket ettiğimiz sınıf üyelerimizin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah çocuklarımız fidanlarımızı doğayla buluşturarak yeşil , temiz çevre adına katkı sunacaklardır.”dedi.

Bir 12 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar, çiçek, ağaç ve açık hava görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!