Telefon
WhatsApp
Müsabakalar sona erdi

Afyonkarahisar’da Okul Sporları müsabakaları devam ediyor. Basketbol Erkekler A karşılaşmaları heyecan dolu maçların ardından tamamlandı. Müsabaka Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi YouTube hesabından canlı olarak yayınlandı. Final müsabakasında Özel İstek Anadolu Lisesi, Özel Bahçeşehir Uğur Anadolu Lisesini 59-58 mağlup etti. Galibiyet elde ederek Şampiyon olan Özel İstek Anadolu Lisesi, Afyonkarahisar’ı grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.
İl Müdürü Kasapoğlu: “ Kazanan basketbol ve spor oldu”
Müsabakaların bitmesinin akabinde açıklamalarda bulunan İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: “ Okul Sporları 47 branşta inanılmaz bir katılım ile tüm hızıyla devam ediyor. Hamdolsun, gençler güzel mücadeleler ortaya koyuyor. Onlardan bir tanesi de basketboldu. İnanılmaz kıran kırana bir mücadele oldu. Basketbol adına ümit ettiğimiz bir müsabakaydı. Kazanan basketbol ve spor oldu. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma, beden eğitimi öğretmenlerine ve genç sporcu kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yılmaz Erşen ve Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale tarafından takdim edildi. >> Serap Keskin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!