Telefon
WhatsApp
Müftülük depremzedeleri yalnız bırakmıyor

İl Müftü Yardımcıları, Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları ve Manevi Danışmanlardan oluşturulan “Manevi Destek ve Din Hizmetleri Ekibi" tarafından, haftanın her günü otel, konut, hastane ve KYK yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşlarımıza ziyaretler gerçekleştirilerek, çeşitli hediyelerle birlikte ayni ve nakdi yardımları teslim ediliyor.
Afyonkarahisar Tınaztepe ve Çiğiltepe KYK Yurtlarında vaiz ve manevi danışmanlar marifetiyle kadın-erkek, çocuk-genç her yaşa yönelik her gün manevi destek hizmetleri devam ederken, bir taraftan “Kur’an-ı Kerim Dersleri”, “Hadis Sohbetleri”, “Tefsir Sohbetleri, “Cuma ve Hatim Duası Programları” ve “Etkinliklerle Değerler Eğitimi” gerçekleştiriliyor.
Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, kendisine refakat eden Müftülük ekibi ile birlikte, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, icra edilen tüm programları yerinde görmek ve faaliyetler hakkında bilgi almak amacıyla Tınaztepe ve Çiğiltepe KYK Yurtlarına bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ayrıca Müftü Kazancı, hanımlara ve çocuklara yönelik planlanan ve başlatılan Kur’an kursları ile Ramazan ayında vatandaşlarımızın ibadetlerini daha rahat bir ortamda yapabilmelerini sağlamak için oluşturulacak bölümlerin alt yapı çalışmalarını da yerinde inceleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!