Telefon
WhatsApp
Mısırlıoğlu ve ekibi güven tazeledi

MİLLET İTTİFAKI İL BAŞKANLARI TAM KADRO KATILDI

Kongreye tüm ilçe başkanları ve üyeleri tam kadro olarak katıldı. Millet ittifakı il başkanları da bu önemli günde Başkan Mısırlıoğlu ve ekibini yalnız bırakmadılar. Kongreye CHP il Başkanı Yalçın Görgöz, Gelecek partisi il başkanı Niyazi Ertaş, Deva partisi il başkanı Kadir Daylık, Saadet partisi il başkanı Beytullah Karataş, Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

GELİR GİDER BÜTÇESİ OKUNDU

Kongrede ilk olarak mali rapor okundu. Raporda genel merkezden 146 bin TL, bağışlardan elde edilen 511 bin TL olmak üzere toplam 657 Bin TL gelir bütçesi olduğu gider bütçesinin ise 850 bin TL olduğu ifade edildi.

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

“BAŞKAN MISIRLIOĞLU SÖZ VERDİ AFYONKARAHİSAR’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Programda ilk konuşmayı İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptı. Mısırlıoğlunun konuşması sürekli kesilerek “Başbakan Akşener “ sloganları atıldı. Başkan Mısırlıoğlu konuşmasının başında partililere seslenerek bir söz verdi. Başkan Mısırlıoğlu ekibi ile beraber gece gündüz çalışarak İYİ Partiyi Afyonkarahisar’da birinci parti yapacaklarını söyledi. Sonra Başkan Mısırlıoğlu tek tek ilçe başkanlarına söz vererek onlardan da ilçelerinde birinci parti olmalarına yönelik söz istedi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

“İYİ PARTİ TEŞLİLATLARI SEÇİME HAZIR”

İYİ Partiyi birinci parti yapmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Mısırlıoğlu: “İYİ parti yüreği ülkesi için vatanı için can atanların çırpınanların partisidir. İYİ partililerin dosta düşmana karşı birlik ve beraberlik ile yürüme gibi bir mecburiyeti vardır. Kongreler her zaman olur ama ancak önümüzdeki 2023 seçimleri bir kere olacaktır. Kimseyi ötekileştirmeden kimseyi kırmadan genel seçimlere gitmeliyiz. Partimizi birinci parti yapmak birinci hedefimiz olacaktır. 2023 sene genel seçimleri ister erken yapılsın ister zamanında yapılsın. İYİ parti teşkilatları seçime hazırdır. Yarından itibaren hiç kongre yapmamış gibi tekrar sahaya inip 2023 genel seçimler için çalışmaya devam edeceğiz. Zaman birbirimizle uğraşmanın zamanı değil. Zaman mevki makam için birbirimizle uğraşmanın zamanı değildir. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci 100 yılına girdiğimiz şu günlerde bu ülkeyi lider ülke yapmaya İYİ Parti kadroları hazırdır. Biz bir kongre süreci atlattık. 61 gün oldu. 18 ilçemizde şölen havasında bir kongre yaptık. İl Kongremizin iktidar yürüyüşümüzün startı olarak veriyoruz.” Dedi.

“2023 YILINDA ZAFER İYİ PARTİNİN OLACAKTIR”

Başkan Mısırlıoğlu’nun ardından kürsüye İYİ Parti Genel Başkan Baş Danışmanı İzmir Milletvekili Aytun Çıray geldi. Milletvekili Çıray İYİ Parti il Başkanı Muhammet Mısırlıoğlun dan genel seçimler ve belediye başkanlığı seçimlerinde zafer sözü istedi. Milletvekili Çıray: “ Afyon çok özelliği olan bir şehrimiz. İYİ Parti’nin ilk kongresi bu nedenle Afyon’da yapılıyor. Afyonlu delegeler bu kongrede beni divan başkanı seçtiği için teşekkür ediyorum. İl Başkanımız herkesten söz aldı. Bende kendisinden İYİ Parti’yi burada birinci parti yapmaya ve burada belediye başkanlığını kazanma sözü istiyorum. Biz yeni bir partiyiz. Milliyetçi, demokrat, kalkınmacı yeni bir partiyiz. Biz büyük kitle partisiyiz. Parti olarak 2023 yılında yapılacak genel seçimlere kitlenmiş vaziyetteyiz.2023 yılında zafer İYİ partinin olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İktidara hep beraber yürümeliyiz bunun için 2023 yılı genel seçimlerine kadar durmadan çalışmalıyız.” dedi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ

Ali Alhan,Süleyman Apak, Hamdi Arık,Süheyla Aslan,Serdar Balık,Yesire Çağır,Şaban Çallıöz,Cuma çiftçi, Bekir Döner,Serdar Dündar ,Celaleddin Engüz Emine Eryeşil, Yılmaz Eşit,Arif Gümüş, Ahmet Hastürk, Filiz Kandemir, Orhan Karagöz, Ziya Kaya, Bekir Keskin, Raşit koçak, Ali Osman Okşar, Zekeriya Okyar, Yurdagül Öğünç, Alaaddin Özen, Tevfik Sarı, Semra Şatır, Hacer Şengül, Adnan Şenol, Ayşe Topbaş, Abdullah Umurhan, Ömer Halis Yılmaz

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!