Telefon
WhatsApp
Miniklerde karne heyecanı

2021-2022 Eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle İlimiz Hoca Ahmet Yesevi ilkokulunda yıl sonu töreni düzenlendi. Geniş katılımın olduğu ve miniklerin karne heyecanı yaşadığı törene Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Milli eğitim müdürü Metin Yalçın, eğitimciler ve veliler katıldı.

Fotoğraf açıklaması yok.

Birbirinden güzel gösterilerin yapıldığı oyunların oynandığı kapanış programında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “ Karnenizdeki notları bir yıl boyunca yaptığınız çalışmaların değerlendirmesi olarak görün. Zayıf yönlerinizi güçlendirmek için bu tatili fırsata çevirin. Bu tatil sürecinin, yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından tüm yorgunluğunuzu atmak ve eksik yönlerinizin değerlendirmesini yapmak için çok önemli bir fırsat olduğunu unutmayın. Tatil döneminde bol bol kitap okuyun, sevdiklerinize zaman ayırın, dinlenin ve yeni eğitim öğretim yılına hazır olarak gelin. Sizlere iyi tatiller diliyorum”dedi.

Bir 8 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Törende Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe’de öğrenci ve velilerini tebrik ederek, öğrencilerin üzerinde büyük emekleri olan öğretmenleri de kutladı. Boztepe tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.

Okul Müdürü Abdullah Demir ve öğretmenler öğrencilerin karnelerini dağıttıkları sırada büyük bir heyecan yaşayan öğrenciler karne sevincini anne ve babalarıyla paylaştılar.

Gazetemiz sahibi Canser Kuzu’da 3. Sınıfa geçen yeğeni Emir Batu’nun da karne sevincine ortak oldu.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!