Telefon
WhatsApp
MHP’li belediyelere TOKİ’den konut müjdesi

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın destekleri ile seçim öncesi vermiş oldukları sözlerin tamamına yakınını yerine getiren MHP’li belediye başkanlarına şimdi de Toplu Konut İdaresi Başkanlığından konut sözü aldı. Milletvekili Taytak, Kızılören, Ahmetpaşa, Seydiler, Kırka ve Karacaören Belediyelerine konut müjdesi verdi.

TOKİ’den konut sözü aldılar

Milletvekili Taytak; Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan, Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan ve Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’ü ziyaret ederek konut sözü aldılar.  TOKİ Başkanı Ömer Bulut konutların yapımının yakın bir zamanda yapılacağını söyledi.

Başkanlardan Milletvekili Taytak’a teşekkür

Projelerinin hayata geçmesinde en büyük desteği Milletvekili Taytak’tan aldıklarını söyleyen MHP’li Belediye Başkanları, TOKİ konut projesi için teşekkür ettiler. Başkanlar, “Seçimlerden önce kendi bölgelerimizde vatandaşlarımıza projelerimiz ile ilgili söz vermiştik.  Belediye başkanlığımız dönemimiz boyunca Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleri ile şimdiden seçim vaatlerimizin tamamına yakını gerçekleştirdik. Kendi bölgelerimizde şimdiye kadar yapılmamış vizyon projeleri hayata geçirdik. Vatandaşlarımızdan TOKİ ile gelen talepler doğrultusunda Milletvekilimiz Taytak ile birlikte TOKİ’ye yapmış olduğumuz ziyaretlerde konut sözü aldık. Başta Milletvekilimiz Taytak olmak üzere TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a ve Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’e kasabamız adına teşekkür ediyoruz” dediler.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!