Telefon
WhatsApp
Medeniyetin kalbine yenilikler sürüyor

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven. Ayazini'de gerçekleştirdiği açılış ve inceleme ziyaretleriyle ilgili basın açıklaması yaptı.
İhsaniye ilçesinde yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Ayazini'de her yeni gün bir yeniliği Frig Medeniyeti'nin kalbine eklediklerini belirten Yurdunuseven, "Valimiz, milletvekillerimiz ve tüm bürokratlarımızla giriştiğimiz ve başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlarımızın destekleriyle yürüttüğümüz Afyonkarahisar'ımızın doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtma ve iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla sürerken bir yandan yapmış olduğumuz çalışmaların da artık karşılığını almaya başladık. Özellikle ünü dünyaya yayılan İhsaniye Ayazini'de her yeni gün bir yeniliği Frig Medeniyeti'nin kalbine ekliyoruz. Yine buradaki büyük potansiyel sayesinde yerli ve yabancı yatırımcılarda akın akın gelmeye devam ediyor.
Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek ile birlikte Ayazini'de yerli ve yabancı misafirlerimize hizmet verecek olan iki işletmeyi daha hizmete açtık. Rabbim hayırlı hizmet yapmayı nasip etsin. Ayazini'de devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Bu şehri sahip olduğu değerleri hakettiği yere getirecez dedik ve getirdik. Afyonkarahisar'ımıza yatırım üzerine yatırım aldık. AK Parti'mizin kurulmuş olduğu Afyonkarahisar'ımıza, Afyonkarahisar'lıya her türlü destek ve hizmeti verdik ve vermeye devam edeceğiz. Biz bu şehri bu ülkeyi 2023'e, 2053'e, 2071'e en iyi şekilde götürmeye kararlıyız"dedi. >> Rabia Ekmekçioğlu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!