Telefon
WhatsApp
Mağduriyetler giderilecek

İlimiz genelinde yaşanan sağanak yağışlar nedeniyle hayat olumsuz yönde etkilenirken, bir çok bölgede özellikle tarım arazileri sular altında kaldı. Ev ve iş yerlerini su basan vatandaşları ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, ekiplerin çalışmalarını da yerinde inceledi.
Mağdur duruma düşen vatandaşlarla teker teker görüşen Vali Yiğitbaşı, mağduriyetlerin giderilmesi yönünde talimat verdi.
Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yoğun yağışlardan etkilenip zarar gören İscehisar Çalışlar Köyü’nde incelemelerde bulundu. İlgili birim müdürleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Çalışlar köyündeki hasar giderme ve tespit çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Vali Yiğitbaşı, özellikle ev kadınları ile görüştü. Hiçbir kimsenin zor ve mağdur durumda bırakılmayacağını söyleyen Vali Yiğitbaşı, hasar tespit çalışmalarının ardından mağduriyetlerin giderileceğini söyledi.
Vali Yiğitbaşı’nı karşılarında gören ev kadınları ise, yalnız olmadıklarını bir kez daha hissettiklerini belirterek, ilgi ve alakalarından dolayı Vali Yiğitbaşı’na teşekkür ettiler. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!