Telefon
WhatsApp
Lıquı Moly motokros şampiyonası sona erdi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in destekleri ile Büyük Taarruzun 100. yılı kapsamında düzenlenen büyük organizasyon kategorilerde dereceye girenlerin belirlenmesi ile sona erdi. Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'ndeki şampiyonanın ilk gününde idari ve teknik kontroller, jüri toplantısı, yarışçı brifinginin ardından MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc, Senior ve Veteran sınıflarında serbest antrenman turları gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te alanda hem yarışçıları hem de motor tutkunları ile buluştu. Bol bol hatıra fotoğrafları çekilirken tüm sporculara da başarılar diledi. Vali Gökmen Çiçek ve Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven’de şampiyonaya katılarak, motor tutkunlarının yarış heyecanına ortak oldu.

ÜNLÜ OYUNCU ŞAMPİYONAYA OĞLU İLE KATILDI
Sezonun ilk ayak yarışlarına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Aydın, Adana, Sakarya, Mersin, Kocaeli ve Bursa başta olmak üzere birçok ilden sporcu katılım sağladı. Katılımcılar arasında ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın oğlu Emir’de vardı. Ünlü oyuncu Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile bir araya gelerek, sohbet etti. Tesisleri beğendiğini belirten ünlü oyuncu, spora verdiği destekten dolayı Zeybek Başkan’a teşekkür etti.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Sıralamalarda, 85cc sınıfında Mert Akkafa, 65cc sınıfında Efe Okur, 50cc sınıfında Mikail Sertkaya, MX sınıfında Şakir Şenkalaycı, MX1 sınıfında Mustafa Çetin, MX2 sınıfında Batuhan Demiryol, Senior sınıfında Okan Kirazoğlu, en iyi zamanları yapan sporcular oldu.
Yarışmada 50 cc sınıfında birinci Poyraz Bor, ikinci Mikail Sertkaya, üçüncü Aslan Osmanpaşaoğlu olurken MX sınıfında birinci Şakir Şenkalaycı, ikinci Eray Esentürk, üçüncü Murat Başterzi oldu. Milli sporcumuz hemşehrimiz Irmak Yıldırım ise Kadınlar kupası ödülü aldı.Başarılı sporcular ödüllerini Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Gökmen Çiçek ve Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’in elinden aldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!