Telefon
WhatsApp
Kuzu, gönüllere dokunuyor

Depremin ilk gününden itibaren harekete geçen Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı ve Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu, ekibiyle birlikte gece gündüz demeden depremzede ailelerin yanında oluyor.
Hatay ilinde gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerinin ardından ilimize dönen ve İlimize misafir olarak gelen depremzede aileleri ziyaret eden Başkan Kuzu, ilk olarak ailelerin ihtiyaçlarını tespit ediyor.
Aileleri sık sık ziyaret eden ve onlara moral veren Kuzu, tespit ettiği tüm ihtiyaç malzemelerini daha sonra bizzat kendi eliyle evlerine götürüyor.
Ziyaret ettiği depremzede ailelerin özellikle çocuklarıyla yakından ilgilenen Kuzu, çocukların moral ve motivasyonlarının düzelmesi adına yoğun çaba sarf ediyor.

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir
Barınma, ısınma, gıda gibi tüm temel ihtiyaç malzemelerini kendi imkânlarıyla temin eden Başkan Kuzu, yönetimiyle birlikte çocuklar içinde çeşitli oyuncaklar temin ediyor.
Gündüz evi yerleştirip, akşam çayına gidiyor
Özellikle ilimiz Mecidiye, Karşıyaka ve Erenler bölgesinde misafir edilen tüm depremzede aileleri ziyaret eden Kuzu, gündüz saatlerinde evlerdeki tüm ihtiyaç malzemelerini temin edip kendi eliyle götürüyor. Düzenlediği evlere ise akşam çay içmeye gidiyor.
Bu faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Kuzu; “Rabbim başımıza bir afet verdi. Yeni rabbimin izniyle, milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri de aşacağız inşallah. Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Güçlü Kadınlar Derneği olarak tüm depremzede ailelerimizin yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. İnanın onların en çok moral ve motivasyona ihtiyaçları var. Moral olarak çok zor durumdalar. Kimileri sevdiklerini kaybetmiş, kimileri yaralı olarak kurtulmuş asrın felaketinden. Mal mülk bulunur ancak sevdiklerimiz maalesef geri gelmiyor. Biz de çorbada tuzumuz olsun diyerek onlara moral vermeye çalışıyoruz. Bu manada evlerinin ihtiyaçları neyse karşılamaya çalışıyoruz.”dedi.

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

ÇOCUKLARA OYUNCAK DAĞITTI
Depremzede aileleri ziyaretinde özellikle çocuklarla ilgilenen Başkan Kuzu, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye ederek onları sevindirdi. Evlerinde canları sıkılan ve sokağa çıkmak isteyen çocukları oyun alanlarına da götüren Başkan Kuzu, bazı aileleri çocuklarıyla birlikte gazeteniz Kadınana’da konuk etti.
Tüm Afyonkarahisar halkına seslenen Başkan Kuzu; “Depremzede ailelerimize sahip çıkalım. Yarın bizlerin ne olacağı da belli değil. Aynı duruma bizlerde düşebiliriz. Onlar bizim en değerli misafirlerimiz ve onları en iyi şekilde ağırlayalım. Ziyaret edip moral verelim” dedi.
>> Serap Keskin’in Haberi

 

Bir 24 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!