Telefon
WhatsApp
Kimsenin adaylığı kesin değil

Muhalefet konusunda halkımızın, ‘Bunlar koyun bile güdemezler’ dediğini söyleyen Özkaya, önümüzdeki aylarda yapılacak olan 2023 seçimlerinde kendisinin ve diğer mevcut vekillerinde dahil olmak üzere hiç bir kimsenin kesinlikle adaylığının garantisi olmadığını söyledi.
Ziyaretinde ilk olarak Kadınana Gazetesi sahibi Canser Kuzu ve ekibini tebrik eden Milletvekili Özkaya, tarafsız ilkleri, her daim devletinin ve milletinin yanında olan Kadınana gazetesini ilgiyle ve takdirle takip ettiğini söyledi.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, AK Parti hükümetinin çalışmalarından söz eden Milletvekili Özkaya, “AK Parti dününü unutmayan, bugününü bilen ve yarına umutla yürüyenlerin partisidir. AK Parti millete hizmet yolunda omuz omuza olmaktır. Afyonkarahisar'ımızda kurulan bu hizmet davasına ilk günden beri omuz verenleri ise unutmamak onların fikir ve görüşlerine daima kulak vermekte bizlerin vazifesidir. Hedeflerimizden, rotamızdan şaşmamak adına kurulduğu günün umutlarını saklamak ve onlarla muhabbetle bir arada olmak bizim için ayrı mutluluk. 20 yılda omuz omuza başardıklarımız ise aşikârdır. Milletimizin teveccühleriyle önümüzdeki yıllarda ise çok daha büyük hedeflere yürüyeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”dedi.

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerinin aralıksız olarak devam ettiğini, sadece seçim zamanında değil, her gün halkımızın içinde olduklarını belirten Özkaya; Halkımızın, esnafların yoğun ve memnuniyet dolu ilgilerinin kendilerini ziyadesi ile memnun ettiğini söyledi.
Özkaya; “EYT mağduriyetinin giderilmesi ve Asgari Ücret zammı, memur ve emeklilerin maaş zammına duyulan memnuniyetleri sahada görmek çok değerli. Görüştüğümüz vatandaşlarımız, ziyaret ettiğimiz esnaflarımız bu konular için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dua ederek, selamlarını iletmemizi rica ediyorlar. Bizlerde Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek, sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız şunu bizlere net bir şekilde söylüyor, yaşadığımız bazı sıkıntılar, sorunlar var, ama bunları çözerse Erdoğan çözer, yaparsa AK Parti yapar, diyerek, Cumhurbaşkanımıza olan güvenlerini ifade ediyorlar. İnşallah ülkemiz artık çok farklı bir noktaya Cumhurbaşkanımız liderliğinde ilerliyor. Bu yürüyüşte halkımızında bizlerin yanında olduğunu görmek, bir siyasetçinin zannediyorum en büyük mutluluğudur. AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Liderliğinde daha güçlü ve büyük Türkiye’yi halkımız ile inşa edeceğiz” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!