Telefon
WhatsApp
Kılıçarslan’da yağmur duası yapıldı

Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’nin girişimleri ile yapılan yağmur duasına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan, Serban Belediye Başkanı Vedat Köse, Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz, belediye ve il genel meclis üyeleri ile kadın, erkek, genç, yaşlı çok sayıda vatandaş katıldı.
Yüzlerce kişi bolluk ve bereket için dua etti
Öğle namazı sonrası belediye çay bahçesindeki alanda toplanan vatandaşlar, ellerini bolluk ve bereket için açtı. Sinanpaşa ilçe Müftüsü Murat Kaya tarafından yapılan yağmur duasında yüzlerce kişi katılarak dua ettiler. Yağmur duası sonrası gelen misafirlere ve vatandaşlara yemek ikramlarında bulunuldu.

Çelebi, “Allah yaptığımız dualarımızı kabul etsin”
Bereket için edilen duaların kabul olması temennisinde bulunan Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, “Bölgemizde kuraklık yaşanmaması için yağmur duasına çıktık. Geçimlerini tarım ve hayvancılıkla sağlayan hemşehrilerimize bereketli ve bol kazançlı bir yıl diliyorum. Allah yaptığımız dualarımızı kabul etsin. Toprağı bereketlendirecek yağmurların yağmasını nasip etsin İnşallah’’ dedi. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!