Telefon
WhatsApp
Kent Konseyi Kadın Meclisi toplandı

Son üç yıldan bu yana yapılan etkinliklerin ve projelerin görüşüldüğü toplantıda Başkan Canser Kuzu, yönetim kurulu üyeleri arasında görev bölümü yaptı.

Özellikle kadınlar ve kız çocukları için hayata geçirilecek projelerin görüşüldüğü toplantıda Başkan Kuzu; “Tüm Kadın Meclisi üyelerimize yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Son üç yıldan bu yana sayısız proje ve etkinliklere imza attık. Diyarbakır annelerine verdiğimiz desteğin ardından çığ gibi büyüyen bu desteğin öncülüğüne yapmaktan gurur duyuyorum.

Önümüzdeki süreç içinde yine ülkemiz genelinde ses getirecek projelerimize imza atacağız. Bu arada hiçbir zaman ziyaretlerimizi eksik etmeyeceğiz. Kapı kapı dolaşıp kadınlarımızın, kız ve erkek çocuklarımızın sorunlarını ve ailelerin taleplerini değerlendirip kendi imkanlarımızla çözüm bulacağız. Çözemediğimiz sorunları ise üst makamlara bildireceğiz” dedi.

İlk olarak 10 projesi hakkında Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleriyle istişarelerde bulunan Başkan Kuzu, projelerinin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından hayata geçirileceğini söyledi.

Başkan Kuzu, kendilerine sınırsız destek veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Kent konseyi Başkanı Şemsettin Yasan’a da teşekkür etti.

Toplantıda Kadın meclisi üyeleri bilgi alış verişinde bulundular.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!