Telefon
WhatsApp
Kendi yolumuzu kendimiz çizeriz

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel, Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Gufran Çetinel, basın mensuplarıyla bir araya gelip tüm çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Hakkı, hakkaniyeti, doğruluğu ve dürüstlüğü savunan her basın mensubunun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır Yeniden Refah Partisi olarak her gazetecinin kayıtsız şartsız yanlarında olduklarını belirtti.

“GEREKLİ TALİMATLARI ALDIK”
Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi’nin seçime hazırlık kampına gittiğini belirten Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır, “Ankara Kızılcıhamam’da seçime hazırlık kampına girdik. İl Başkanımız Gufran Çetinel’in rahatsızlığından dolayı Afyonkarahisar’ı temsilen ben gittim. Kampta seçime yakın oluşabilecek sorunlar, avantajlar, dezavantajlar ve ittifaklar olmak üzere bunların hepsi ilmek ilmek görüşülüp değerlendirildi” dedi. Partinin ana kadrosu tarafından istişarelerin yapıldığına değinen Merkez İlçe Başkanı Çakır, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından gerekli talimatları aldıklarını dile getirdi.

SÖZÜ ALDIK
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dan Afyonkarahisar’a gelme sözünü aldıklarını söyleyen Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır konuşmasının devamında “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan seçim çalışmalarının başlayacağı illerden biri olarak Afyonkarahisar’ı işaret etti. Önümüzdeki günlerde programı netleşecek. Toplantımız üç gün dolu dolu verimli bir şekilde geçti. Ana kademe il başkanlarımız vardı, MKYK üyelerimiz, genel başkan yardımcılarımız, aslında ana konu teşkilatların nabzını ölçmekti. İttifak isteyen, istemeyen ve hangi ittifakta bulunmak isteyen” dedi. Milli Görüş’ün merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın da seçim çalışmalarına Afyonkarahisar’dan başladığı ve özellikle Bolvadin ilçesiyle alakalı özel bir bağı bulunduğu biliniyor.
Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır, Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Gufran Çetinel ile hazırlık kampı sürecinde sürekli istişarelerde bulunduğunu söyledi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak fikirlerini beyan ettiklerini belirten Başkan Çakır, “Genel Başkanımızın açıkladığı birtakım gelişmeler vardı. Örneğin iki ittifakında şuan da hemen hemen Yeniden Refah Partisi’nin bütün şartlarının kayıtsız şartsız kabul edilmesinde böyle bir süreç yaşandığını söyledi. Tabi bu henüz resmileşmiş bir şey değil. Genel başkanımızın bir açıklaması var biz milli görüş kriterlerine uygun olarak halkımızın derdine derman bulacak çarelere yönelerek bir ittifakta bulunacağız yoksa bizim bu kriterlerimiz kabul edilmedikten sonra bizim herhangi bir ittifakta bulunmamızın hiçbir anlamı yok dedi. Seçimlere tek başımıza gireriz, kendi yolumuzu kendimiz çizeriz dedi” ifadelerini kullandı.

BU ÖZGÜVEN NEREDEN GELİYOR
Millet ve Cumhur İttifakı’nın heyetlerini gönderdiklerini ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın bu konuyla ilgili kararlarında çok net olduğunu dile getiren Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fehmi Güray Çakır, “Şimdi sizlerin ve halkımızın aklına şu soru gelecek, kurulalı daha dört sene olmuş bir parti bu kadar özgüveni nereden buluyor, nasıl böyle keskin konuşabilir diye düşünülecek. Doğrudan yana olduktan sonra dört senede 81 il, 978 ilçede teşkilatlanmış, üye sayısı resmi olarak üç yüz bin, baş müşahit sayısı yüz bine yaklaşmış bir partiden bahsediyoruz” diyerek milli görüş mottosuna bir partili olarak ne kadar güvendiklerini ifade etti.

“DERTLERE DERMAN ERBAKAN’DIR”
Yeniden Refah Partisinin Afyonkarahisar dahil 81 ilde yaptığı ankette yüzde dokuz buçuk gibi bir oy oranı mevcut olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Çakır, hiçbir teşkilat mensubu ve hiçbir teşkilat üyesinin bu anketten haberi olmadığını belirtti. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın kararlarının kesin olduğunu ve maddi manevi makamsal anlamda hiçbir beklentisi olmadığını söyleyen Başkan Çakır, “Halkın, milletin bu sıkıntılarına ve dertlerine derman olabilecek bir lider varsa oda Fatih Erbakan’dır” diye konuşmasına son verdi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü’ne özel hazırlanan kahvaltı programı basın mensuplarının sorularının yanıtlanması ve kahvaltı sonrası yapılan serbest sohbetin ardından günün anısına çekinilen fotoğraflarla son buldu. Afyonkarahisar İl Yönetiminin ilgili birimlerinin eksiksiz katılımı gözlerden kaçmadı. >> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!