Telefon
WhatsApp
Karanlık aydınlığa kavuştu

Vali Çiçek: "Türk milleti 15 Temmuz gecesi tarihinde hiç karşılaşmadığı alçak bir darbe girişimine maruz kaldı. Devlet içerisinde konuşlanmış bir grup hain, kendi halkına silah doğrulttu.
Bugün gururla kutladığımız 15 Temmuz dirilişin sembolüdür. O gece vatanını savunmak için sokaklara çıkan 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımız âdeta Bir Çanakkale, bir Kurtuluş Savaşı ruhu içerisinde bu vatanı kimseye bırakmayacaklarını göstermişlerdir. Bugün birlik ve beraberliğin, millet olmanın, Demokrasiye ve bağımsızlığa olan inancın yeniden yeşerdiği bir gün. Bugün iradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan bir milletin tüm dünyaya demokrasi dersi verdiği bir gündür.
Bugün, 21. Yüzyılda bizlere düşen en önemli görev, Malazgirt’ten milli mücadeleye, 15 Temmuz’dan sınır dışı harekâtlara kadar kutsal Anadolu toprağını canıyla kanıyla bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizin bıraktığı bu mirası yani Türkiye Cumhuriyetini korumak, kalkındırmak ve güçlendirmektir.
Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, 5 yıl önce bugün bu destana adını yazdıran kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Allah bu ülkeyi bir daha böyle hainlikle imtihan etmesin”dedi. ( İsa Kuş)

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!