Telefon
WhatsApp
Kahraman’a ziyaretler sürüyor

Milletvekili Taytak ile MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ile partililer, gazi Yusuf Yayla'nın Ataköy Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti. Burada gazi Yayla'yla ve ailesi ile bir süre sohbet eden Taytak ile partililer, daha sonra doğum günü dolayısıyla pasta sürprizinde bulundu.

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
'İyi ki varsın Yusuf'
Taytak, ziyarette yaptığı açıklamada, Yusuf Yayla'nın kahramanca mücadelesi sırasında gazi olduğu haberi geldiğinde Afyonkarahisar'daki herkesin gururlandığını söyledi. Gazi Yusuf ve babası İlyas Yayla'yla telefonda da görüştüğünü dile getiren Taytak, şöyle konuştu: "Gazimize ve ailesine müsait olduğumuz bir zamanda ziyaret edeceğimizi söylemiştik. Bugünde gazimiz Yusuf Yayla'nın doğum günü. Bizde bu özel günde Yusuf ve ailesiyle beraber olmak istedik. Ben herkesin huzurunda 'iyi ki varsın Yusuf' diyorum." MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de TBMM'deki grup toplantısında gazi Yusuf Yayla'nın yiğitliği ve mertliğinden bahsettiğini anımsatan Taytak, "Bende kendisine daha sonra Yusuf Yayla'nın Ankara'ya geleceğini söyledim. İnşallah, salgın sürecinin ardından ilerleyen günlerde MHP Afyonkarahisar İl Başkanımızla birlikte gazimiz Yusuf Yayla, Genel Başkanımızın elini öpmesi nasip olur diye düşünüyorum." dedi.
Gaziden Taytak'a teşekkür
Doğum sürprizi dolayısıyla milletvekili Taytak'a teşekkür eden gazi Yusuf Yayla da "Bundan sonraki süreçteki tek dileğim, Türkiye'de çıkan orman yangınların bir an önce söndürülmesidir. Allah, ülkemize huzur ve mutluluk nasip etsin. Allah, devletimize zeval vermesin. Devlet, bayrak, millet ve ezan için mücadele eden güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere herkesin Allah, yardımcısı olsun. İnşallah, bunlarda geçecek."diye konuştu. TBMM'deki grup toplantısında kendisinden bahseden MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye de teşekkür eden gazi Yayla, "Allah, sizden razı olsun, ayağınıza taş değirmesin. Allah, uzun ömürler versin. İnşallah, daha güzel, mutlu ve huzurlu bir Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz. Ellerinizden öpüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmek istiyorlar
Gazi Yayla'nın babası İlyas Yayla ise, kendilerini ziyaret eden MHP'li Taytak ve partililere teşekkür ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye de hürmetlerini iletti. Bahçeli'nin TBMM'deki grup toplantısında oğlu Yusuf'u sahiplendiği aktaran Yayla, şöyle devam etti: "Bugün bana nasip olmayan gazilik evladıma nasip oldu. Onurlandırdınız bizleri. Genel Başkanım ellerinizden öpüyor, saygılarımı sunuyorum. Bizde inşallah daha iyi olacağız. Dediğiniz gibi 'hep birlikte Yusuf'umu ayağa kaldıracağız' inşallah. En kısa zamanda da sizleri ziyarete gelmeyi düşünüyoruz. Milletvekilimiz Taytak'ta bu konuda aracı olacak inşallah."dedi. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!