Telefon
WhatsApp
Kadın Kahramanlar şiirlerle anlatıldı

Programa; Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, İl Mili Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilimizdeki okul müdürleri , öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 Atatürk Anadolu Lisesi Kız Pansiyonu öğrencileri şiirleri ile katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Dinletinin içeriğine uygun bir sahne ortamı hazırlayan öğrenciler, ışık, kostüm ve fonda yer alan video gösterileriyle katılımcıları daha ilk dakikalardan itibaren etkilemeyi başardı. Birbirinden anlamlı şiirler okuyan öğrenciler, teatral etkinliklerle beraber şiirlerini daha da anlamlı hale getirdiler. Manevi değerlerin ön planda olduğu bir şiir konseptinde devam eden etkinlik, dolu dolu geçti.

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 Gösterinin sonunda söz alan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp programda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi gönülden kutladığını ifade etti. 

Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Selami Saltık programın yapımında emeği geçen başta Edebiyat öğretmeni Rıza Güzelöz ve Müzik öğretmeni Murat Can Öztürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik etti.

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!