Telefon
WhatsApp
İSTEK Afyon, ilimizin gururu oldu

İstek Afyon Eğitim Kurumları, birçok ilke ve örnek çalışmaya imza atmaya,  dünya standartlarında hizmet vermeye devam ediyor. Öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitimle her geçen gün başarı çıtasını Türkiye'de ve Afyonkarahisar'da yükseltmeye devam ediyor.

Öğrencilerinin bireysel yönlerini keşfeden, onları spor ve sanatta da yeteneklerine göre yönlendiren Özel Afyon İstek Eğitim Kurumları’nda okuyan çocuklar, elde ettikleri başarılara her geçen gün yenilerini ekliyor. İleri düzeydeki laboratuar ortamları ile  yerinde keşfeden ve gözlem yaparak öğrenen geleceğin büyükleri; küçük yaşlardan itibaren proje yazma ve araştırma yapabilecekleri etkinliklerle kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Okul öncesi eğitimde "Yenilikçi Eğitim Sistemi" modelinin kullanıldığı Özel Afyon İstek  Eğitim Kurumları’nda eğitim gören minikler; düşünme, anlama, problem çözme kavrama yeteneklerini geliştirerek okul hayatlarına bir adım önde başlıyor. Yabancı dil öğrenme fırsatını erken yaşta yakalıyorlar.

 Öğrencilerin her alanda yetkin eğitimciler tarafından yetiştirildiğini ifade eden İstek Afyon Okulları Kurucu Temsilcisi Hasan Aktan“Ulusal kültürümüzü, milli ve manevi değerlerimizi içselleştirdiğimiz okulumuz, gelecekte ülkemize yön verecek çocuklarımızı,bir üst eğitim basamağına hazırlıyor.Bilgiyi ve teknolojiyi en iyi şekilde nasıl kullanacağını öğrenen göz bebeği evlatlarımız; yabancı dil, matematik, fen bilimleri, görsel sanatlar, sosyal bilimler, beceri atölyeleri, müzik ve spor alanlarında kendini geliştiriyor. Her yönüyle değişime ve gelişime açık çocuklarımız aldıkları eğitimle ve elde ettikleri üstün başarılarla bizleri gururlandırıyor. Afyonkarahisar ilimizin eğitim ve öğretiminin zirvelere tırmanmasına  katkı sağlıyor. Dünya standartlarında hizmet veren okulumuzda okuyan çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya; aklını ve vicdanını kullanan, vatan sevgisiyle dolu çocuklar olarak yetiştirmeye devam edeceğiz. Eğitim koşullarını her geçen gün bir üst seviyeye taşıdığımız okulumuzda okuyan göz bebeği evlatlarımızın  gözlerinden öpüyor; yetiştirdikleri nesillerle geleceğe kararlı ve güvenle  bakmamızı sağlayan öğretmenlerimize  teşekkür ediyorum” dedi.

LGS’DE ÇOK BÜYÜK BAŞARI

Özel Afyon İstek  Eğitim Kurumları, 2021-2022 Eğitim- Öğretim yılından bu yana Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yerleştirme sonuçlarına göre önemli başarılara imza atıyor.   LGS'de hem bireysel hem de kitlesel başarıda Afyonkarahisar' ın önde gelen kurumları arasına girerek adeta göz dolduruyor,Türkiye dereceleriyle de dikkat çekiyor. Yüzde 1'lik dilim içinde 16,  yüzde 2'lik dilimde 21, yüzde 5'lik dilimde 28 öğrenci ile başarılı olan tüm  öğrencilerimizin yüksek başarı elde ettiğini aktaran Kurucu Temsilcisi Hasan Aktan ,Afyonkarahisar'ın gözbebegi kurumu olduklarını ifade etti.

PROJE VE BİLİM YARIŞMALARINDA  BÖLGEDE VE AFYONKARAHİSAR'DA EN ÖNDE GELEN KURUMLAR ARASINDA OLDUK!

Özel Afyon İstek Eğitim Kurumları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında bölgesel ve ulusal birçok başarıya imza attı. Akıllı ulaşım, Eğitim Teknolojileri, İnsanlık Yararına Olan Teknoloji ve İnsansız Hava araçları kategorilerinde 4 tekno proje ile  TEKNOFEST kapsamında başarılı oldular.

 Ortaokullar arası 2204 B Tübitak proje yarışmasında 10’dan fazla proje ile ilimizi temsil etmenin gururunu yaşadık ve 1 projemiz  TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları'nda bölge finaline  katılmaya hak kazandı. Yine 2204 A Liselerarası Tübitak Bilim Yarışması'na 25 proje ile katılarak bir ilke imza attık. 20 bin üzerinde projenin yarıştığı yarışmada 3 projemiz Bölge Finallerine katılma başarısı elde etti.

 Yine Özel Afyon İstek Eğitim Kurumları eTwinning projeleri ile de  hem Ulusal Kalite Etiketi hem de Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazandı.

BU SENE BAŞARILARA DOYMADIK!

Kurucu Temsilcisi Hasan Aktan "Tales, Kanguru, Urfodu, gibi uluslararası ve  ulusal yarışmalarda da üstün başarılar elde ettik. Urfodu gibi bilim temelli yarışmalarda uluslararası platformda  3 altın madalya kazandık. Tales Matematik ve Fen Bilimleri yarışmalarında 2 öğrencimiz ile  üstün başarı elde ettik.  Kanguru yarışmalarında da yine başarılı neticeler elde ettik. Afyonkarahisar'da Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen MATEMATİK bilim yarışmasında 1.olarak  altın madalya kazandık.  Sadece bilimsel yarışmalarda, olimpiyat ve proje çalışma alanlarında başarılarla yetinmedik. Spor ve sanatsal alanda da çok başarılı bir yıl geçirdik.

Bu yıl ayrıca 30. Tübitak Bilim Olimpiyatları'nda Türkiye'ye  ve  Afyonkarahisar'a damga vurduk. 8 dalda 19 bini aşkın seçkin öğrencinin katıldığı Bilim Olimpiyatlarında 4 Fen Lisesi öğrencimiz Kimya dalında  ilk aşamayı geçerek olimpiyatlarda yaz okuluna katılmaya hak kazandı. İnşallah bu sene Afyonkarahisar' a altın madalya getirecekler. Olimpiyatlarda bu sene okulumuz tüm özel okullar arasında "6. Sıraya" yükselerek Türkiye'de ilk 10 okul arasına girerek Afyonkarahisar' ın adını eğitimde ve olimpiyatlarda marka haline getirdik. Gururluyuz ve mutluyuz. Özel Afyon İstek Okulları olarak eğitime aşığız , zirvelerde Afyonkarahisar'ın adının taşınmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Emeği geçen, dualarını esirgemeyen Afyonkarahisar halkına, velilere, evlatlarımıza, fedakar egitimcilerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum"dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!