Telefon
WhatsApp
 İstanbul AFSİAD'ın yeni yönetiminden AFSİAD’a Ziyaret

Gerçekleşen ziyarete İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, Genel Sekreter İlyas Seçen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Selim Tunç, Zakire Nurdoğan Yüzbaşıoğlu, H. İbrahim Perçinkaya, Abdurrahman Balta ve Sait Okur katıldı. Ziyarette Afyonkarahisar’ın istihdamına ve ekonomisine olumlu katkı sağlanması amacıyla İstanbul AFSİAD ve Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği işbirliği ile hayata geçirilebilecek ortak projeler istişare edildi. Afyonkarahisar’da doğmuş ve uzun yıllardır İstanbul’da hayatlarına devam eden İş insanı ve Akademisyenlerden oluşan İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri asıl gayelerinin şehrimiz Afyonkarahisar’ın ekonomik anlamda kalkınması olduğunu aynı zamanda eğitim ve sosyo-kültürel olarak gelişimi içinde sürekli diyalog halinde olmak arzusunda olduklarını belirttiler.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Nazik ziyaretlerinden dolayı İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Yönetim Kurulu’na yeni görevlerinde başarılar diledi.

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Kirami Gürel, Nail Demirel, Kamil Ayvalı, Abdurrahman Alp ve Tufan İplikçioğlu’nun da bulunduğu ziyaret karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!