Telefon
WhatsApp
İscehisar’da şiir şöleni

Şölene saat 19’00’da Afyonkarahisar Belediyesi Mehter takımının kent meydanındaki yürüyüşü ve konseri ile başlandı. Saat 20’de ise düğün salonundaki program AFYAŞAD Başkanı Muharrem Günay’ın açış konuşması ile devam etti. Şölende İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Aşkın ve İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin günün anlam ve önemi üzerine birer konuşma yaptılar. Başkan Şahin, konuşmasında Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılını kutladıktan sonra; Türk milletinin tarih boyunca hür ve bağımsız yaşadığını ve tarihte büyük devletler ve medeniyetler kurduğunu ve büyük işler başardığını belirttikten sonra kendisinin de bu anlayışla hizmet ettiğini ve İscehisar’da büyük işler yapma azminde ve kararında olduğunu belirtti. Başkan Şahin, aynı zamanda İscehisar’dan da büyük şairler, yazarlar ve fikir adamları yetişmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Daha sonra sırası ile aşık Yoksul Derviş (Şemseddin Kubat), saz şairleri Ömer Yarşi , Halit Kara ve eğitimci yazar ve şair Şaban Korkmaz başta olmak üzere AFYAŞAD’LI şairler ve dereceye giren öğrenciler şiirlerini okudular.
Şiir şöleninde İNCE EFELER Efe zeybek ekibi de bir gösteri yaptı. Şölen sonunda belediye başkanı Ahmet Şahin tarafından katılımcılara plaket verildi. >> Serap Keskin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!