Telefon
WhatsApp
İlk matematik atölyesi Zeybek Başkan'dan

Tamamen Belediye tarafından tefriş edilen Matematik Atölyesi, Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda hizmetine sunuldu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek atölyenin açılışını, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, okul Müdürü Mehmet Vehbi Göktaş, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte yaptı. Şehrin ilk matematik atölyesi özelliğini taşıyan projede tüm imkânlar Belediyece karşılandı.
Öğrencilerin “en büyük Başkan Zeybek Başkan” sloganları ile karşılanan Başkanımız, açılış kurdelesini gençler ile birlikte kesti. Büyük coşku ve gururla yapılan açılış sonrası Zeybek Başkan öğrenciler ile atölyeyi gezdi. Burada yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinin yapıldığı Başkanımız Mehmet Zeybek; teveccühleri nedeni ile gençlere teşekkür etti, desteklerinin her zaman süreceğini ifade etti.
EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER
Matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak hem kolaylaştırmak hem de öğrencilerin matematik dersini sevmelerini sağlamak amacıyla hayata geçen atölyede öğrenciler TUBİTAK ve TEKNOFEST gibi yarışmalar için çalışmalar yapacak. Öğrenciler, matematiği daha eğlenceli hale getirmek için kullanılan öğretim materyalleri, bilgisayarların yanında matematik kavramlarından oluşan duvar resimleri ve tavan aksesuarları ile süslenen atölyeyi okullarına kazandırdıkları için Zeybek Başkan’a teşekkür etti. Tören çekilen hatıra fotoğrafları ardından sona erdi.
“İŞTE BİZİM ENERJİMİZ İŞTE BİZİM GENÇLİĞİMİZ”
Eğitime yatırım geleceğe yapılan yatırımdır anlayışı ile hareket ettiklerini aktaran Başkan Zeybek, burada yaptığı açıklamada; “ İşte bizim enerjimiz, işte bizim gençliğimiz. Böyle başarılı ve çalışkan öğrencilere her türlü desteğe vermeye hazırız. Yeter ki çalışsınlar. Sadece bu okula değil tüm okullarımıza destek sağlıyoruz. Bugüne kadar her zaman eğitim camiamızın yanında olduk. Kitap okuma yarışmaları gibi çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Tek gayemiz akıllı, donanımlı, bilgili ve bilinçli gençler yetiştirmek. Başarıları daim olsun, hayırlı olsun” dedi.>> İsa Kuş

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!