Telefon
WhatsApp
İLK KAZMA VURULDU

Çocuklarımızın eğitimi, ailelerimizin de güvenli bir şekilde evlatlarını gönül rahatlığı ile emanet edebilmeleri için olanak sağladığımız bu proje kapsamında ilk kazma düzenlenen törenle vuruldu. Törene Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yanı sıra; AK Parti Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran ve sağlık çalışanları katıldı.
“Başkanımız seçim vaatlerini bir bir yerine getiriyor”
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven açıklamasında Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in Afyonkarahisar için faydalı projeler yapmayı sürdürdüğüne vurgu yaparak; “Sayın Başkanımızın seçim taahhütlerinden olan ‘mahalle kreşlerinden’ ilkini gerçekleştiriyoruz. Hem sağlık çalışanlarına hem de halkımıza hitap eden güzel bir kreş yapılacak. Başkanımızın da ifade ettiği gibi birden fazla kreşler yaparak; ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek, çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacak alanlar oluşturacağız. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah açılışını da yapmak nasip olur.” diye konuştu.
“Çocuklarımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz”
Mahalle kreşleri ve farklı etkinlikler ile birlikte çocukların gelişimlerini destekleyecek projeler yapmaya devam ettiklerine dikkat çeken Başkanımız Zeybek ise “Halkımıza söz verdiğimiz gibi mahalle kreşleri projesinin ilkini, gece gündüz halkımız için emek veren pandemi kahramanlarına ithafen Devlet Hastanesi bahçemize yapmayı istedik. 500 metrekarelik bir alanda en az 150 çocuğumuzun eğitim görebileceği kreş binamızın ilk kazmasını vurmak için bir aradayız. Burada sadece sağlık çalışanlarımız değil, tüm halkımız faydalanabilecek. İnşallah peş peşe farklı mahallelerimizde kreşlerimizi birer birer hayata geçirmeye gayret sarf edeceğiz. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
“Başkanımız ve ekibine
teşekkür ediyoruz”
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran ise yaptığı konuşmada, “Afyonkarahisar Belediyesi ve Sağlık Teşkilatının birlikte yapmış olduğu, 150 çocuğumuzun aynı anda hizmet alabileceği kreşin ilk inşaat çalışması başladı. Hem sağlıkçılarımız hem de hastanemiz adına Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e ve ekibine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
AFYONKARAHİSAR’A 150 ÖĞRENCİ
KAPASİTELİ KREŞ
Devlet Hastanesi içerisinde 500 metrekarelik bir alana yapılacak olan kreş binasında 150 çocuğumuz hem eğitim görecek hem de doyasıya çocukluklarını yaşayabilecek. Bilimsel temalı oyun bahçeleri ve kum havuzlarının da olacağı kreşlerimiz, çocuklarımızın el kol becerileri ve zihinsel aktivite gelişimine katkı sağlayacak. ‘Çocuk Kreşleri’ projesinin ilk kreş binası, en kısa sürede inşa çalışması tamamlanarak hizmete açılacak.
>> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!