Telefon
WhatsApp
İlimiz sağlık ekiplerine tam not

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı tarafından etkinlik alanında stant açıldı. Hafta boyunca açık kalan stantta emzirmenin teşviki ve anne sütünün önemi, obezite ve sağlıklı beslenme, davranışsal bağımlılıkla mücadele, kronik hastalıklar, sağlıklı su ve gıda, akılcı ilaç kullanımı gibi birinci basamak sağlık konuları hakkında afişler asıldı. Konusunda uzman personelimiz tarafından bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı. Ayrıca standı ziyaret edenlerin Beden Kitle İndeksleri ve Vücut Yağ Analizleri hesaplanarak obeziteye yönelik taramaları yapıldı ve riskli görülen kişilere gerekli bilgilendirme ve yönlendirmede bulunuldu.

Resim önizlemesi

Sağlık Hizmetleri Başkanlığı uhdesindeki UMKE ve 112 acil sağlık hizmetleri ekipleri de alanda sahra hastanesi kurarak sağlık hizmeti sundu. Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Mehmet Pala koordinasyonundaki ekipler festival süresince ziyaretçilere ve sporculara sağlık hizmeti verdi.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Şükrü Boz ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Hakan Güdücü alanda görevli sağlık personelini ziyaret ederek çalışmaları inceleyip kolaylık diledi. 

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!