Telefon
WhatsApp
‘Hesabı sorulsun, gereken cezalar verilsin’

Siz bu yaşanan acı sonucun zeminini hazırlayın. Usulsüz ihalelere göz yumun. Böyle içler acısı bir durumla karşı karşıya kalınca, şoförle, araç sahibi tutuklansın. Siz de hiç bir sorumluluğunuz yokmuş gibi kenarda oturun ve izleyin.

Yetkilileri göreve, gereğini yapmaya davet ediyorum. Bu olay taşımalı sistemde yaşanabilecek ve olası bir çok köylerimizde de rastlanabilecek usulsüz ihalelere örnektir. Gereğini yapın, milli eğitim müdürlerine derhal bu yaşananların hesabı sorulsun, gereken cezalar verilsin”dedi.

Etkinlikler gündemi unutturuyor

İlimizde son aylarda gerçekleşen festivallerin, kitap fuarlarının ve turnuvalar gibi etkinlikler güzel, olumlu gelişmeler olduğunu belirten Görgöz; “ Afyonumuzun tanıtımı adına yapılmasında yarar vardır. Ancak bu etkinlikler, ülkemizin gerçek gündemini unutturmuyor.

ÜLKEMİZİN GÜNDEMİ EKONOMİK KRİZ ve YAKLAŞAN, KORKUTAN KARAKIŞ

Son birkaç gün içerisinde üst üste akaryakıta, doğalgaza, elektriğe gelen zamlar, vatandaşı eziyor, perişan ediyor. Bugün gece yarısı motorine yine zam var. Bu zamlar, sadece akaryakıtla, doğalgazla kalmıyor. İğneden-ipliğe her şeye yansıyor.

12 kg. lık mutfak tüpü 165 lira, 1 ton kömür 3200 lira.  LPG litresi 6 liraya yaklaştı. Motorin 8 liraya, benzin 9 liraya yaklaştı.  Dolar bugün 9 lira 30 kuruş. Bunun sonu nereye varacak?  Bu iktidarın miadı doldu, artık yönetemiyor!

GİRDİLER ÇOK YÜKSEK

Bakın 1 ay önce gübrenin tonu 4 bin 500 liraydı. Bugün 8 bin lira! Çiftçimiz bu durumda ne yapsın? Bu olacak iş mi? Çiftçimizin bunu alacak parası kalmadı. Parası olsa da almaya kalksa, ortada gübre yok!

Mazot, gübre, ilaç, tohum fiyatları uçuyor. Çiftçimiz kredi almak için tarlasını karşılık gösteriyor ama tohumunu, ilacını, gübresini alabilecek krediyi dahi alamıyor.

Unutmayalım; Çiftçisi aç olan bir ülkenin halkı da açtır.

Damat bakan ayrıldı. Üç yılda üç Merkez Bankası başkanı değişti. Başkan yardımcıları değişiyor.

Ancak emeklinin maaşı, vatandaşın çektiği yokluk, işsizlik, pahalılık, yoksulluk, halkın çektiği sıkıntılar değişmiyor.

Çünkü “ekonominin sorumlusu benim ben” diyen ve kararları veren bir tek adamın yönetim anlayışı değişmiyor. 

O halde iktidar değişecek.

CHP İKTİDARINDA; Esnafımızın, çiftçimizin, işçimizin, işsizimizin, emeklimizin, EYT’lilerin halkımızın yüzü gülecek. İktidara gelir gelmez ilk 1 hafta içerisinde, esnafımızın ve çiftçimizin kredi borçlarının faizlerinin tamamını sileceğiz. Ana parayı da vatandaşımızın ödeyebileceği şekilde taksitlendireceğiz.

Milli gelirin yüzde 1’i çiftçimize ödenecek. Çiftçi Kayıt Sistemi kuracağız.  Kayıtlı Çiftçilerimizin tamamının SSK primlerini devlet ödeyecek.

Faizcinin, tefecinin, rantçıların iktidarı gidecek, halkın iktidarı, halkçı iktidar gelecek”dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!