Telefon
WhatsApp
'Her türlü zorluğu omuz omuza aşacağız'

"Kadim kültürümüzün ve gem vurulmuş milli duygularımızın bir dışa vurumu olan AK Partinin, yola çıktığı günden bugüne istişare kültürünü hep ön planda tuttuğunu, aslolan milletimizin yönetim ve idare içindeki yerini korumuş ve gözetmiş olduğunu belirten Milletvekili Yurdunuseven; "Bu sebeple bizlerde alacağımız her kararda ülkemiz ve milletimiz için yapacağımız her yatırımdan önce yine vatandaşlarımız ve teşkilatlarımızla istişare yapmayı sürdürüyoruz"dedi.

Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Memleketimizin hangi köşesinde olursa olsun her vatandaşımızın görüş ve önerisinin kendileri için son derece önemli olduğunu kaydeden Yurdunuseven; "Bu sebeple ilimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin sokaklarını karış karış geziyoruz. Yine bu nedenle İscehisar ilçemizde AK Parti İscehisar, Dinar ve Şuhut İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek milletimizle iç içe olan, ihtiyaç ve talepler ile bunların nedenlerini en iyi bilen teşkilat mensuplarımız ile talep ve ihtiyaçlar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. İlçelerimizde vatandaşlarımıza hizmet veren esnafımızın taleplerini anlık olarak takip etmenin yanısıra bizzat irtibat kurmaya ve sorunları kendilerinden dinlemeye de devam ediyoruz. Ekonomik olarak uygulanan baskı ve terörden en çok etkilenen esnaflarımızı hiç kimseye yem etmeyecek her zaman olduğu gibi desteklerimizle yanlarında olacağız.

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
İscehisar Alanyurt, Çatağıl Köyü, Dinar Haydarlı ve Tatarlı Beldesi, Yıprak, Çiçektepe Köyü ve Şuhut Karaadilli Beldemiz ile Oynağan,Mahmut ve Atlıhisar köylerinde de vatanşlarımız ve teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Hep söylediğimiz gibi memleketimizin hangi noktasında olursa olsun her vatandaşımızın görüş ve önerisi bizler için değerli. Bizler hemşehrilerimizle omuz omuza olmayı heran bir ve beraber olmayı kendimize vazife biliyoruz. Bugüne kadar bu birlik ve beraberlik ile oynanmak istenen her türlü tezgahı bozduk. Bugünden sonrada her türlü zorluğu omuz omuza aşacağız.
İscehisar Alanyurt Köyü'nde Afyonkarahisar Valilğimiz tarafından yapımı tamamlanan Alanyurt Cemevi'ni Ali Dede ile beraber ziyaret ettik. Afyonkarahisar her türlü ayrımı redderek birlik ve beraberlik içinde varolan bu milletin, yaşayışına en güzel örneğin bulunduğu topraklardır. Rabbim birlik ve beraberliğimize zeval vermesin.
Yılın son günü ve son dakikalarında mesai mefhumu gözetmeksizin şehrimizin huzur ve sükunu için çabalayan 112 Acil Çağrı Merkezi'nde görev yapan sağlık, itfaiye ve emniyet çalışanlarımızı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik. Rabbim ülkemizin dirlik ve birliği için çalışan tüm herkesi korusun"dedi. >> Serap keskin

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!