Telefon
WhatsApp
Her çözümde terimiz ve imzamız var

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Arslan, yetkili oldukları günden bugüne yüzlerce kazanıma imza attıklarını, imkânları artırdıklarını ifade ederek, “Biz hiçbir zaman sorunlardan beslenmedik, çözümlerle güçlendik. Güveni güce, gücümüzü ise kazanımlara vesile kılmaya devam edeceğiz” dedi.
Arslan, Eğim Bir Sen Kardeşlik Sofrasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hak, emek, ekmek ve memleket için mücadele etmeye devam edeceklerinin altını çizerek, “Çalışma hayatına ilişkin atılmış hangi olumlu adım ve kazanım varsa sosyal taraf olarak yerimiz, terimiz, imzamız, gayretimiz var. Yeni kazanımlar için ter dökmeye devam ediyoruz. Mücadelemiz, hak, emek, ekmek ve memleket içindir. Genel yetkili olduğumuz günden bugüne yüzlerce kazanıma imza attık, imkânları artırdık. Farkımız, sorunlardan beslenmek değil, çözümlerle güçlenmektir. Güveni güce, gücümüzü ise kazanımlara vesile kılmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Birçok sorunun çözümünde terimiz ve imzamız var
Kuruldukları günden bu yana verdikleri mücadeleyle pek çok sorunun çözüme kavuşmasını sağladıklarını kaydeden Arslan, “Adaletsiz katsayı uygulamasının sona ermesinde, özgürlükçü bakışla ‘başörtüsü yasağının’ kaldırılmasında, 28 Şubat mağdurlarının işe iade edilmesinde ve SGK sorunlarının giderilmesinde, kamu görevlilerinin ibadet hürriyetinin sağlanması noktasında Cuma namazına gidebilmesinde, toplu sözleşme hakkının alınmasında, 2011 ve 2013 yıllarında 280 bin sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesinde, personel sistemini zayıflatan 4/C statüsüne son verilmesinde, promosyonların tamamının kamu görevlilerine verilmesinde, Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun çözüme kavuşarak 600 bin öğretmenin uzmanlık, başöğretmenlik unvanına sahip olmasında, 3600 ek göstergenin alınmasında ve 5 milyon 300 bin kamu görevlisini kuşatacak şekilde kapsamının genişletilmesinde, 50/d’li araştırma görevlilerinin 33/a’ya geçmesinde, 500 bine varan sözleşmelinin kadroya geçirilmesinde etkimiz, katkımız, yerimiz, terimiz ve imzamız var” dedi. >> Nuri Kuzu

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!